mandag 22. august 2016

Løkenbunad historie

Løkenbunad historie

Løken produseres etter originaltegninger, mønster, stoff- og datidens tradisjoner. Alle våre 1bunader er tilgjengelig for bestilling, prøving og henting i alle våre butikker. Du bestiller, tar mål til- og henter din bunaden i den butikken som. Mønsteret på drakten er inspirert av et gammelt rosemalt skap funnet på gården Lille Løken i Trøgstad.


Løkenbunad historie

Selve drakten er i sort eller blått ullstoff med et ensfarget belte i fargen bunaden har (sort eller blå). This video is unavailable. Løkenbunad (blå) Det jeg tenker er at løkenbunaden eller østfoldbunaden er det naturlige valget, i og med at det er her jeg er oppvokst.


Samtidig syns jeg løkenbunaden er litt kjedelig når det kommer til sølvet, for det fins ingen valgmuligheter. Ta med deg historiens største dramaer på farten – både som magasin og digitalt. Se alle mulighetene dine her og bestill. Norges største presentasjon av bunader.


Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk. Gi et magasinabonnement i gave. Velg mellom og utgaver.


Mange er også så heldige at de arver noe bunadsølv. Livkjolen Klassisk livkjole i to-skaft, med brede løse folder i midjen, livet lukkes med tre par forgylte sølvhekter. Og siden vi er forskjellige alle sammen, kan man også få bunader som er bittelitt forskjellig fra andres, selv om det egentlig er den samme bunaden. Stakken er prydert med en bred blomsterbord. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge.


Løkenbunad historie

Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Inkludert i prisen: Stakk og liv i toskaft ull, veske, lue og stoffbelte. Skjorte og sølv kommer i tillegg.


Alle ullstoffer er levert av Gudbrandsdalen Uldvarefabrik. Gleder meg til å ha på meg løkenbunaden min fra Østfold i morra. Henning har hovedfag med en Cand. Henning Kumle er ansvarlig for produksjonen og salg av bunader. Historie fra Universitetet i Oslo.


Løkenbunad historie

Komplett damebunad fra Løken, med skjorte. The next video is starting stop. Ser man godt etter kan man finne spor av denne folkesjela i bunader og mønster. Sølv kommer i tilegg.


Det er et eventyr som vi vil dele med deg. Skreddersydd til din figur. Om du i bor Trondheim, har vi hjemmelevering i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg