torsdag 25. august 2016

Lakk spray

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Pensel, i boks eller presset i sprayboks. Kan brukes på mye mer enn bil. Nettbutikk med Norges bredeste utvalg innen billakk, verktøy og tilbehør. Lakker gjerne sykkelen!


Legg til huskeliste Tomt på lager. Spray en prøve på ett papir etc. Vi fyller spraybokser med lakk i valgfri farge og kvalitet.

Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv.


Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. H2– Ekstremt brannfarlig aerosol. Hvis du har sprayboks med herder, må du punktere herdeampullen først, så riste.


Vi blander lakk på 4ml sprayboks etter dine ønsker. Spesiallakk lakk sprayboks fargekode farge ønske for lakkering av bil mc moped veteranbil båt møbler kjøkkeninnredning candy pakke ferdigmix readymix. Fluid Film spray kr 1400. Logg inn for å handle i nettbutikken.


Påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray ! Dette er den enkle og raske klassikeren for alle små og store prosjekter. Hurtigtørkende, etterlater en optimal overflate. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette.


Lexan lakk Tamiya (PS) Akryl Tamiya X-XF.

Vallejo Modellmaling. Maskering-Lim-Betrekningsdope-Di. Navn LAKK SPRAY FELG ALUMINIUM 500ML. Et utrolig lim som blir transparent når det tørker. Overflaten blir vannfast og blank.


All maling kan blandes med Artmedium til nye konsistenser. Artmedium kan brukes som lakk (f eks på leire) for konservering av blomster og løv, som lim, til murbruk ved å blande inn sand eller sagflis. Joma Trading Norway AS med kontor og lager i Fredrikstad.


Vårt mål og ambisjon med denne nettbutikken er å kunne tilby våre. Vil en 2k klarlakk på spray kunne kompensere for svakhetene i 1k basisfargen? Hvordan blir resultatet med 2k spray (basis og klar)? Vet det påstås at 2k spray er samme lakk som 2k sprøyte, men vil tro at den er tynnet mer for å få god forstøving i dysen? Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen.


Det er ikke tillatt, uten forhåndsavtale. Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg