onsdag 24. august 2016

Varmgrå jotun

Dette er en svært god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Dette har vært en favoritt blant Jotuns gråtoner i mange år! En vinner, - en lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Trenger du hjelp til å finne riktig farge,.

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Varmgrå er en lun gråfarge, – gråligere i tonen enn Kalkgrå som er beskrevet over. Vi henter ro og inspirasjon i naturen.


Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere! Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall.


Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust.

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger.


Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler.


Vi ønsker deg lykke til. Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge.


En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Gule farger til huset. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull.


Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Umiddelbart vises våre anbefalinger til matchende detaljfarger, og farger til grunnmur og terrasse. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Sort Pepper har også litt grønt i undertonen og er kanskje fin som kontrastvegg, men her må du love meg at du selv tester mot kjøkkenfrontene i dine lysforhold.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.


Jotun LADY October at 7:AM I kveld er det nok en episode av Eventyrlig Oppussing på TV#128516; - Mens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg