onsdag 10. august 2016

Ølglass med logo

Levering i hele Norge. Kopper og glass med eget trykk. Lag ditt eget Ølglass med ditt eget logo , navn eller tekst! Finn laveste nettpris her.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Populær artikkel som dine gjester, kollegaer og andre kontakter vil sette pris på. God kvalitet, men prisgunstig.


Godt glass som dine gjester, kollegaer og andre kontakter vil verdsette. Bestill enkelt på nettsiden. Beste priser Raskest levering Enkelt å bestille online Fornøydgaranti IGOPOST.


Ølglass med logo

Da er et ølglass med gravering den perfekte gaven. Du designer ditt eget ølglass helt selv med hjelp av vårt redigeringsprogram. Du kan legge til navn eller tekst, slik at glasset ditt får et helt unikt utseende. Den ultimate gaven til bursdag, jul, valentinsdag eller farsdag med andre ord. Hvorfor ikke unne seg selv noe fint for en gangs.


Er det noen her inne som har noen tips om hvor man kan bestille egne ølglass med egen logo ? Har søkt litt og funnet at det finnes diverse ting hvor man kan etse inn en slags frostet logo i glassene - noen som har prøvd det? I dag er glasset fortsatt det i særklasse mest populære drikkekaret. Om du dessuten merker glasset med et budskap eller med bedriftsnavnet ditt så kommer glasset bli enda mer satt pris på! Alle typer glass og karafler med logotrykk. Glass er en flott måte å vise frem logoen på.


Ølglass med logo

Vi har mange ulike glass, noen av disse er vist under. Glassene kjøpes ofte inn av kro-eiere som vil reklamere for sin egen restaurant eller kro. Gjennom å bytte ut de vanlige ølglassene med ølglass med trykk får man verdifull reklame samtidig som man skaper en følelse av eksklusivitet. Market Best Ølglass med logo fra Printoz. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Stilig ølglass med logo. Hva er vel en kveld i verkstedet uten en øl? Det romsligste ølglasset vårt har en lekker design og gir ekte pub-følelse. Trykk din egen logo på ølglasset! Stadig flere bedrifter ønsker glass med eget trykk både til fest og morro men ikke minst som en firmagave til å gi kunder, ansatte og samarbeidspartnere.


Ølglass med logo

Vi har eit stort utvalg av ølglass , både med og uten logo. Vi fører ølglass frå forskjellige bryggerier som Ægir, Kinn, Voss og Austmann Bryggeri. Er det noen som vet om en nettbutikk, eller eventuelt andre steder man kan få tak i. Et glass med eget motiv? Hos YourSurprise har vi vinglass, ølglass , whiskyglass og champagneglass med gravering! Glassene kan graveres med navn, tekst, logo eller monogram, noe som gjør dem til en virkelig unik gave.


Sjekk vårt utvalg nå! Men en logo kan være så mangt og mye og et ølglass med logo kan være mer enn noe å gi bort til kunder. For en fest det vil bli hvis det på borden i store eller små sammenhenger finnes et ølglass med bedriftens logo , kampanje eller slogan.


Ølglass med logo

De kan være til å ta med hjem for den som ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg