torsdag 11. august 2016

Vinstativ kitchn

Føl den rigtige vinkælderstemning. Ring til os på eller send en mail. Lad os sammen gennemgå din drøm! Vinskap, vinglass, vinstativ, korketrekkere, champagnesabler, vintønner, vinmøbler.


Vinstativ kitchn

Vinstativ med plass til alt fra til flasker. Kan settes sammen i serier. Er du ute etter et vinstativ som er helt utenom det vanlige?


Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Dette stativet gir rom til flasker og leveres montert. Du kan koble sammen og innrede en vegg eller en hel vinkjeller ved hjelp av Casier mellomfester som kjøpes separat. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Vinstativ kitchn

Vi har vinstativ som gjør at vinflaskene blir en naturlig del av innredningen, eller som passer like fint i skapet eller på matbordet. Dersom du foretrekker at vinen står skjult kan du også finne et vinskap som passer til deg her. Våre vinstativ rommer alt fra til 1vinflasker. Cabernet-vinstativene produseres i Spania. Flott vinstativ i god kvalitet.


Se hele utvalget hos wineandbarrels. Eksklusive og stilfulle vinstativ. Et enkelt, klassisk og stilfullt design som presenterer vinen din på en elegant måte. Det aller viktigste å passe på når du oppbevarer vin er å sørge for at flaskene ligger i ro, gjerne på et mørkt sted med stabil temperatur.


Det helt optimale miljøet for oppbevaring av vin er på grader, ingen rystelser og mørke. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. For vegg, bor gulv. Påbyggningsbart vinstativ fra Traditional Wine Racks som rommer flasker. Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller.


I takt med at din vinsamling vokser, kan du enkelt montere flere deler til ditt vinstativ istedet for å kjøpe et nytt. Mål: 62x42x2cm. Bredt utvalg av vinhyller og vinstativ i alle størrelser inkludert utbyggbare løsninger. Coctailskje med sugerør 6-pakk lengde cm.


Kan bygges på for å holde flere flasker. Fin, mørkbeiset trevirke. Ideell for store eller små vinkolleksjoner.


Et vinstativ er ikke bare kjekt å ha vinflaskene i, men tar seg også godt ut på kjøkkenet. Gå for et i rustfritt stål og heng det på veggen eller sett det på ei hylle. Variantene våre i tre passer også i ei hylle. Du kan også sette dem oppå hverandre på gulvet (men ikke stable flere enn tre i høyden). Her får du ekstra god service og fagkunnskap.


Vinstativ kitchn

Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg