torsdag 4. august 2016

Sommersne ncs

En helt lys, greige farge. Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom. Sommersne er derimot lekker til Kalkgrå. DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse.


Farger bør prøvemales der du skal ha dem. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir. Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp.


Jeg er usikker på sommersne , om den vil passe til washed linen og Form, men siden denne fargen er på kjøkkenfrontene så tenkte jeg at det er greit å fortsette med samme fargen slik at jeg ikke blander for mye. Sections of this page. Eller har grønnskjær? Jeg vil helst male både hall,kjøkken og stue i samme farge siden disse har en slags åpen løsning.


Sommersne ncs

En svakt gråbeige hvittone. We work with artists from aro. Grå pusset mur bak vedovn. Tilstøtende rom er umalt tømmer gang. Pga pusset mur synes jeg det er vanskelig å male inntil denne.


Da den kommer finest frem med hvitt. Har dere noen forslag? Her vi bor nå har vi Lys Antikk 4sammen med Bomull, der er fint men vi ønsker å prøve noe annet.


Vår kompetanse er også fundamentet i den omfattende kursvirksomheten vi driver innenfor NCS -systemet, fargeveiledning og generell fargeforståelse. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult. Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone. Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger.


Sjel – en svak gulaktig beige tone. Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Spør leverandøren av dine detaljer om de leverer i andre farger enn Bomull eller Egghvit, – det kan jo være at de gjør det! Første del av koden angir nyansen av fargen, og er summen av sorthet, hvithet og kulør (fargestyrke)Resten av prosentene utgjør graden av hvithet.


Andre del av koden angir fargen. Fargen over er altså nesten helt hvit gulfarge med rødt i. NCS farverne er universelle og kan tones i maling fra en lang række forskellige producenter. Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig.


Fargepaletten Reflections of Time gir hjemmet et anstrøk av dempet luksus. KONTRASTFARGE OVER KJØKKENBENK. FORSLAG TILVALGSFARGE.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Paletten avrundes med lune LADY Cashmere – som skapt for en myk og omsluttende atmosfære. Lykke til med ditt fargevalg! Kjøp kjøkken og få gode tilbud på utvalgte hvitevarer!


Les mer om kampanjen! På utkikk etter en god gråfarge? LADY 3Varmgrå er en lun og god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret.


Idé rom1på TV, episode – Maria og Asgeir. Her kan du se forhandlerlisten fra episode i rom1TV, hjemme hos Maria og Asgeir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg