torsdag 18. august 2016

Skinner til gardiner

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gode priser på gardiner hos Ellos.

Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Med de smarte gardinstengene våre kan panelgardinene monteres i den bredden du vil, og til og med fortsette rundt hjørner. Hos oss får du mange slags kroker og ringer, og endeknotter til å sette prikken over i-en med. Systemet er kanskje enkelt, men mulighetene er utallige.


Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Ditt behov avgjør hvilken skinne som er best egnet.

Trenger du gardinoppheng? Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Så kan du glede deg over gardiner som glir som en drøm.


Gardinsystemene våre kan brukes på utrolig mange måter, siden vi har både enkle, doble og triple skinner , rette skinner og hjørneskinner, i tillegg til flere monteringsalternativer. Bare skjær skinna til den lengden du vil ha med ei baufil. Skinner til liftgardiner med eu-tilpasset barnesikring. Til Liftgardiner har vi to skinnesystemer som represen-terer det beste av lift-teknikk i markedet.


Hvite skinner og skjulte deler som ligger inne i skinnen gir et stilfullt inntrykk også når lift- skinnen er synlig fra utsiden av vinduet. Alt av tilbehør du trenger for å henge opp dine nye gardiner. Når gardinen strekker seg fra tak til gulv skaper du et inntrykk av at rommet har en høyere takhøyde.


Dersom man velger å ha flere lag med gardin monteres en diskret og gjennomsiktig gardin på skinnen nærmest vinduet og en lystett og tykkere gardin på den ytterste skinnen. Stilrene og stramme gardiner passer ikke sammen med overdådige gardinholdere med dusker og gull, eller endestykker i gull og glitter. På den andre side kan store, elegante gardiner komme ekstra godt til sin rett med riktig tilbehør og oppheng. Det gjør også at helhetsinntrykket i rommet blir mer elegant.


Få eksperthjelp når du handler.

Siden klemmer du klemmene fast på gardinen og til slutt haker du klemmene i gliderne som allerede sitter i skinnen. Har du en gardinstang er det enklest hvis du forbereder gardinen ved å hake klemmene på ringene og så klemmer gardinen på plass. Til slutt trer du ringene, men den fastklemte gardinen , på gardinstangen. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Supertrac skinnen er en allsidig skinne til bruk med tunge gardiner , der trinser på hjul likevel sikrer en myk og enkel håndtering. Skinnen kan brukes som håndført skinne , med snortrekk eller som motorisert skinne. Nexty skinnen er en anvendelig design- skinne som har rene, enkle linjer, til bruk for middels tunge gardiner på inntil kg.


Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Passer meget godt til tyllgardiner og lette gardiner. Bredspor - sterke og robuste. Vi har skinner til montering på vegg eller tak.


Til deg som ønsker å fornye interiøret uten å investere i nye gardiner , er Dekorbrettene en interessant mulighet, Disse kan henges opp utenpå eksisterende gardinoppheng, eller solskjerming og gir dermed vinduene en helt ny look på enklest mulige måte. Se en liten presentasjon av WEBA gardinutstyr i brosjyren til høyre. Lystette gardiner kan også brukes på hytta eller i hjemmet til å beskytte interiøret.


En skarp sol skinner lett igjennom en vanlig gardin , og en lystett gardin kan derfor beskytte både gulv, tepper, og møbler fra å blekes i den skarpe sol. Hvis du må forkorte skinnen , må du først løsne festeskruen til endelokket og skyve dette langs skinnen til rett forbi skjærelinjen. Stram snoren, og stram festeskruen til endelokket igjen.


Plasser løperne slik at lamellene får jevn avstand når gardinen henges opp. Sag skinnen til riktig bredde, og fil kanten glatt og pen. Det skal bli nye gardiner til båten i vinter (etter flere utsettelser!) og i den forbindelse tenker jeg å lage en gardin til luka i dekket.


Her slipper det inn mye lys. Ikke sånne man benytter i huset da jeg synes de er for store. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun.


Hvis vinduet er lite i forhold til rommet, kan ekstra stoff utenfor vinduets flate øke romfølelsen. Gardiner kan også brukes som et visuelt grep. Noen steder passer det imidlertid ikke med gardiner , som i moderne blokker med glass fra tak til gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg