fredag 19. august 2016

Fotopute

Fotopute

Velg farge, størrelse og design og personliggjør med eget bilde og tekst! Pute med eget foto, bilde eller motiv på er et morsomt og spennende produkt både til deg selv og å gi bort. Du velger bildet og smartphoto trykker det på en pute. Nå blir det enda deiligere å sove! Nå kan du gi dine kjære en klem når som helst, uansett hvor langt borte fra hverandre dere er.


Fotopute

Varene er klare for henting etter time. Skal du ha konfirmasjon? Finn inspirasjon til konfirmasjonsgaver med personlige fotoprodukter med dine egne bilder på, f. Med en fotopute kan du gi bort noe som både er personlig og fullt av kos.


Enten det er de søte barnebarna dine, hundevalpen, kjæresten som ofte er på reisefot eller bestemor Inga – vi har ofte mange i livet vårt som vi savner litt ekstra! Hvorfor ikke vise din kjærlighet på en fluffy pute? Våre luksuriøse personlige putetrekk er håndlaget, og våre standard trykketeknikker gjør at bildene trykkes i flotte farger som varer i mange år. Sjokkpris har i over år levert profileringsartikler, som t-skjorter med logo til private og firmaer i hele Norge. Med stor produksjonskapasitet på Østlandet.


Fotopute

SOBERT: Her har vi pyntet med kuler med dyremotiv, fra kr 3 Shishi, kongler i sølv, fra kr 5 Shishi, og naturkongler med frostpynt, kr 9 Milla boutique. Kjøp billig Kast puter ? Design din egen pute eller sende oss bildene dine og vi skal hjelpe deg lage en design spesielt bare til deg. En perfekt gave til deg selv.


Flott og bløt: Ditt yndlingsmotiv blir trykket på begge sider av puten. Det arktiske eventyret! Julegavetips - NY Julegavetips - NY. Jeg har gjort ferdig en fotopute. Selve puta har ligget ferdig sydd ei stun men den har mangla innmat.


Derfor ble det en av den normale fotoputeversjonen jeg pleier å lage. Et bilde sier mer enn tusen ord. Med den riktige fotogaven finner du helt nye måter å ta vare på og dele minnene!


Skap en gave utenom det vanlige med din egen. Butikkdøden brer om seg – og akkurat nå banker den på hos enfotobutikk. Joda, status for Finnmarks siste fotobutikk er dessverre såpass kritisk. Hun forteller om en kunde som laget fotopute med et bilde av en forfallen hytte som betydde mye for familien.


Fotopute

Dermed fikk de et stilig, shabby chic interiør-uttrykk, som fortsatt hadde personlig betydning for de som kjente til historien. Du kan tilpasse gaven slik at du får den akkurat slik du vil ha den. CottonTrends i Norge tilbyr skreddersydde tekstiletiketter, vevde etiketter, sy-på etiketter, hengeetiketter osv.


Design ditt fotopute med dine favorittbilder, bilder av andre eller logo på. Morsdagsgave med personlig preg! Gavene til morsdagen som mamma garantert vil sette pris på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg