tirsdag 23. august 2016

Treverk til møbler

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Stort utvalg av fint interiør.


Treverk til møbler

Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Møbeltre AS er leverandør av treverk til møbel og innredningsindustrien. Har du behov for treverk fra underleverandør, så ta deg tid til å lese denne presentasjonen. Vi tok da over driften fra Riksheim Trevare AS.


Det jeg lurer på er hvor man kan få kjøpt plank av eik, lønn, ask, bambus, hasselnøtt og andre tresorter som litt finere møbler og gjenstander ofte kan være laget av. KONTAKTPLAST som etterligner treverk kommer i en rekke realistiske design, farger og strukturer. Voksen gir nytt liv til gammelt treverk , frisker opp fargene i falmet treverk og gir en antikk, silkematt overflate. Black Bison Antikkvoks nærer og beskytter alle typer treverk.


Fås i flere ulike farger og som fargeløs. Den fås både som pasta og i flytende form. Bivoks er et klassisk produkt mange. Unngå ujevne farger på møblet ditt.


Det er uunngåelig at tremøbler over tid endrer noe farge, men også den første tiden kan det forekomme fargeendringer ettersom møblet trenger tid til å akklimatisere seg. For å unngå ujevne farger bør du derfor ikke legge duk eller andre pyntegjenstander på bordet første halvannen måned. Gamle møbler er ofte av god kvalitet. Det overgår mye av den kvaliteten vi ser på ting som lages i dag, så det er vel verdt å ta vare på dem, sier Hanne. Hun råder deg til å vurdere kvaliteten når du kjøper nye møbler.


Treverk til møbler

Kjøper du kvalitet, kan du ha møblene lenger. Hun anbefaler å se på treverk og andre materialer. Blandingen av olje (vegetabilsk eller olivenolje) og eddik gjør at gammelt treverk raskt vil se bedre ut, fordi oljen tilfører fett til treverk som er uttørret. Eddiken hjelper til med å løse opp gammel skitt og voks.


Eddik brukes derfor også til blant annet til vinduspuss), supplerer Augustin. Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker, og hva møbelet er behandlet med fra før. Skjellakk er en svært ømfintlig lakk, som ikke tåler så mye.


Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol.


Bruk grovt sandpapir først og avslutt med et fint papir. Vask møbelet med salmiakk eller malingsvask for at malingen skal sitte bedre. På ubehandlet, oljet eller lutet treverk bør du påføre kvistlakk på alle kvister. Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her.


Vi leverer gammelt treverk for deg som ønsker det helt spesielle. Skreddersydde dører og eksklusive brede veggpanel. Hvert enkelt produkt har en unik struktur og fargevariasjon. Fra slike konstruksjonsmaterialer som bjelker eller planker til dekorasjonselementer som passer utmerket til bygningens eller værelsets karakter.


Det meste av dette trevirket blir imidlertid brukt til bioenergi, noe som også reduserer behovet for fossilt brensel. De forekommer oftest i treverk av bartrær som furu og gran, men kan også utvikle seg i mange typer av løvtrær. I tillegg kan de leve i bearbeidet treverk som kryssfinér og huntonittplater. Til og med papir kan angripes om forholdene ligger til rette, og navnet bokorm henspeiler på larver av stripet borebille. Det står mange møbler av nettopp eik i de tusen hjem etter at.


Treverk til møbler

At treverk endrer farge er uunngåelig så lenge det står i opplyste omgivelser. Voks kan brukes på rent treverk eller over annen behandling. Det er ut med prangende design, og vi skal tilbake til det enkle og ærlige uttrykket. Gjenbruk sørger for at produkter får et lengre livsløp, og det gir deg unike produkter med historie og sjel.


Skader skjer ikke bare i gulv og vegger, det kan vel så ofte også skje med gjenstander av treverk , i en dørstokk, et skap eller annet møbel , eller til og med i et piano, et gammelt Hammond tonehjulsorgel eller annet flott instrument. Og det fikser du ikke med sparkel. Treverket kan gis form og karakter, ved bruk av en antikkvoks. Voksen er utmerket til sluttbehandling og vedlikehold av møbler.


Påfør voksen i et tynt lag med en dott Liberon polerull nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg