onsdag 3. august 2016

Brikker til glass

Gode Priser og Lynrask Levering! Nordens største utvalg! Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vi har et stort utvalg bordbrikker og spisebrikker som gjør seg godt både til hverdag og fest. Våre brikker kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre. Kle opp bordet til middag med flotte duker, sitteputer og bordbrikker. Duk til kjøkkenbord eller duk til spisebordet, linduk eller bomullsduk, eller kanskje en lekker løper?


Hos oss finner du alt du trenger for en praktisk og samtidig flott spiseplass. Brikker sparer ikke bare på duken eller bordet. De kan også være veldig dekorative og gjøre bordet mye vakrere. Her i vår nettbutikk finner du flere ulike bordbrikker, som bordbrikker i plast, spisebrikker i plast, brikker til glass og mye mer. Motivet ditt brennes inn i overflaten.


Brikker til glass

Brikkene settes sammen til en puslespill-kloss når de ikke er i bruk. Kjøpt i en designbutikk i USA. Er du ute etter serveringsprodukter finner du det meste her! En vakker skål eller brikke gjør det morsommere å servere, og kan også stå fremme som dekorasjon på kjøkkenet eller et annet sted i huset.


For de som elsker ost, er det viktig å ha enstilig og funksjonell ostebrikke til å servere det på - og det finner du her på KitchenTime! Hekle glass brikker , oppskrift følger med. Dette begrunnet med at det ikke så mange nøster som skal til for å lage disse søte små plaggene.


Brikker til glass

Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Brikke Pynt bordet med en vakker og funskjonell brikke, du har mange å velge imellom. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche. Disse kan du lage flotte brikker av, til å sette under glass og kopper. I stil er de maskuline nok til at det kan være en gave ide til husets h erre.


Spreadshirt bruker e-postadressen din til å sende deg e-postmeldinger med produkttilbu rabattkampanjer og konkurranser. Du kan når som helst avbestille nyhetsbrevet. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring. Jeg måtte lage noen glassbrikker jeg også.


Brikker til glass

Rotet litt rundt i reste- kurven. Leveres som et sett med fire glassbrikker. Ull-filten har vært brukt i en utstilling før det kom til Kirkens Bymisjon, du bidrar dermed til gjenbruk når du kjøper dette produktet.


Glassbrikkene er laget av kraftig ullfilt, klippet for hånd. Det fine fra tante Line. Vi har lagt til produktet i den nye listen din! Husk at du kan prøve vår gaveguide om du trenger flere forslag til bryllupslisten.


Bordskånere av porselen. Jeg hadde heklet meg noen nye glassbrikker og trengte noe å oppbevare dem i. Hadde egentlig tenkt å hekle en liten kurv, men da jeg skulle til å kaste en ananas-boks tenkte jeg at den måtte jo passe perfekt som oppbevaringsboks til glassbrikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg