fredag 26. august 2016

Sisal gulvteppe

Norges største utvalg. Lik pris nett og butikk. Hos oss finner du tepper til alle gulv. Du er velkommen til å bestille! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se noen eksempler på sisal tepper. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Sisal teppe med kant, er teppet som gir ett naturlig og stramt uttrykk som passser godt inn i de fleste miljøer.


Sisal er et naturfiber som hentes fra bladene til sisal planter. Naturfiber er antistatiske og trekker derfor ikke til seg støv. Gulvteppe Sisal Antipolis - Natur - 160x230cm.

Sisal og naturutseende (41) For offentlige omgivelser. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. Vi har et stort utvalg av både vanlige tepper og håndlagde tepper.


På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Her har vi laget et gulvteppe ut av sisal Allegro, i flere aktuelle størrelser. Allegro er et ekstremt kraftig sisalteppe som kommer til oss på store ruller og brukes som vegg til vegg og gulvtepper. Det er kantet med linbån LS010.


Mange ekstra gode tilbud denne uken. Tilbudene varer ut søndag 1. Men fibrene tåler vann og fukt dårlig, og kan i verste fall permanent misfarges eller krympe. Derfor bør våte flekker tørkes opp umiddelbart, og tørre flekker renses tørt. Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra Møbelringen! Ull, sisal og syntet.


Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Heldekkende tepper i Sisal i vakre jordfarger, enten du ønsker heldekkende eller måltilpasset med kanting under spisestuen eller sofabordet? Et klassisk sisalteppe med fiskebensmønster, kantet med sort canvas.

CUNERA GULVTEPPE SISALTEPPE – KANTET. Leveringstid ca uker. MONZA TEPPET – er en av våre bestselgere i en blanding av ull og sisal med sklisikkert underlag. Kanten rundt kan du få i ull, lin. Ingenting skaper så mye trivsel som et gulvteppe.


Vi tilbyr sisaltepper i størrelser som passer alle mulige rom, enten du trenger ny dørmatte, nytt teppe på kjøkkenet eller i hvilket som helst annet rom. Sisal er materialet for deg som trenger et teppe som skal tåle høy aktivitet og slitasje, men også ha en høy estetisk og visuell standard. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Stort og bredt utvalg av tepper på Kilands.


Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Teppeabo AS Åpningstider: Ma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg