tirsdag 16. august 2016

Hth høyskap

Hth høyskap

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Beste Priser Med Handlesmart! Praktiske løsninger med høyskap. Her i HTH -butikken kan du enkelt finne og velge skap til badet, enten du er ute etter et enkelt baderomsskap til håndvasken, høyskap eller overskap.


Når du klikker på et produkt, får du informasjon om produktets egenskaper og spesifikasjoner samt veiledning om montering av baderomsskapet. Innbyggingsskap i flere størrelser. Et innbyggingsskap er som et høyskap – designet for å utnytte plass i høyden på kjøkkenet. Dette gir deg muligheten til å gi kjøkkenet ditt akkurat det utseende du ønsker med de nye kjøkkendørene dine. Valg av nye kjøkkendører.


Når du skal velge nye kjøkkendører er det et par ting du bør tenke over før du velger. Høyskap med ben og hengende høyskap. Rydd unna rotet med et praktisk høyskap til bad. Du kan også plassere kroker på siden av skapet som du for eksempel kan henge håndklær på. Vi har også smarte høyskap som er spesielt laget for å samle skittentøy i. Tror det er mange hos hth som henger igjen i gammeltia, da man nesten måtte ta av seg lua for å kjøpe kjøkken.


Du, hva med å stikke til hth for å glane inni de modellene de har utstilt? Når du velger et kjøkken fra HTH , får du ikke bare et nytt kjøkken, men et gjennomtenkt konsept basert på bærekraftige verdier, innovativt design og eminent service. I dette lekre skapet er det noe for enhver smak. HTH selger flatpakkeløsninger på av sine mest populære kjøkken.


Med utgangspunkt i det avbildede høyglanskjøkkenet Dekor Hvit Høyglans fra HTH , med en annonsert pris på 20. Hvis du har forelsket deg i et HTH -kjøkken, kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH -skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken, og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.


Hth høyskap

Endelig et innbyggbart vinskap med en dør som er 7mm høy, og som passer i skandinaviske kjøkken som Marbodal og HTH. Vinskapet er lett å bygge inn under kjøkkenbenken, eller det kan brukes frittstående. HTH høyskap for stekeovn og mikro. Matt hvit front med integrerte håndtak. Nede er det to skuffer.


Høyde 212cm Dybde med front 55cm Bredde 60cm Må hentes på Kleivane etter avtale. Stort utvalg av høyskap til kjøkken, vaskerom og garderobe – finn det riktige skapet til prosjektet ditt hos Nettoline. De fleste av oss eier nok flere ting enn vi vet hvor vi skal gjøre av. Og da er det veldig fint å ha et praktisk veggskap.


Hth høyskap

Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her! Badet er ditt personlige frirom.


Med Dansani gjør du det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg