tirsdag 23. august 2016

Skeidar bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp bord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! På utkikk etter et nytt bord? Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se hele utvalget av bord på skeidar. Se ukens gode tilbud nå.


Se igjennom et stort utvalg av stilfulle bord for ethvert rom. Julehuset Skeidar Se mer. Et bord frisker opp rommet uansett.

Og så får kaffekoppen din et nytt sted å henge. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen.


Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av. BoConcept tilbyr en rekke aktuelle og moderne møbler. Finn det nærmest deg her. Høye spisebord ser ikke bare bra ut, men er praktisk også.


Barbord kan være plassbesparende og et stilig element på kjøkkenet. Tilpass ditt eget spiseområde – velg mellom ulike størrelser, former og farger. Du kan også sette sammen flere små bord og bruke dem i stedet for et tradisjonelt sofabord. Det gir liv til rommet og du kan enkelt flytte rundt på dem hvis du ønsker forandring.


Skeidar har mange forskjellige småbord å velge mellom.

Her er et lite utvalg! Denne våren er utvalget av lykter, lysfat og lysestaker hos Skeidar ekstra stort. Selv om dagene Les mer.


Flere av modellene våre har justerbar høyde slik at du får optimal komfort når du lener deg tilbake med en cocktail. Barbordene våre kommer i forskjellige størrelser og er både runde og firkantede. Bordene passer både som en bardisk og som mindre bord til mingling. Ha tingene du trenger lett tilgjengelig med et stuebord som passer inn hjemme hos deg – vi har mange stiler og størrelser å velge blant. Det riktige TV-møbelet gjør det enda hyggeligere å samles foran TV-en.


Med et flott TV- bord blir ikke TV-en kun en nødvendighet, men også en av innredningen og en samlingsplass i hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg