torsdag 25. august 2016

Oxan gulvmaling for betong

Merkevarene til lave priser. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Bestill drømmeferien med Agoda. Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk. Bruksområde: Innendørs på tre- og betonggulv i tørre rom.


Oxan gulvmaling for betong

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Fant ut at Sigural har skiftet vant til Oxan. Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre). Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling (base og herder), beregnet for maling av betonggulv innendørs, der det kreves en maling med god kjemisk.


OXAN GULVMALING FOR BETONG VANNTYNNET. Den er blank, lett å rengjøre, hurtigtørrende og tåler alkohol, fett og svake syrer. Sigural epoxy bør nok ikke påføres Oxan gulvolje siden sistnevnte er alkydbasert.


Går det ann å overmale et betong gulv som er behandlet med oxanolje med. Skader i betongen utbedres. Nystøpt betong bør herde i min. TRESTJERNER Betongolje. Løs puss og rester av sementslam må fjernes mekanisk eller syrevaskes.


Stålglattet betong må maskinslipes eller syrevaskes. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Teknos har vært spesialist på produksjon av maling for betong i flere tiår.


TEKNOFLOOR-produktfamilien består av et perfekt utvalg produkter for maling av betonggulv og andre overflater. Oxan oljebasert gulvmaling for tre og betong med fargekode. Bordet var Fryd er fint, selvom vi trenger mer pynt oppå det.


Vanlig våtromsmaling skal jeg. Vi brukt samme maling som Marix, altså beregnet for betonggulv. Malte gulv i kjeller: OXAN gulvmaling NCS 2. Den er jo ikke en gulvmaling , men det er den mest vaskbare.


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling! Hvis noen har erfaring med dette så setter jeg pris på svar – gjerne med.


Det betong gulvet ble malt med Oxan gulvmaling for betong , og er kun. Påfør toppmalingen, for eksempel Oxan gulvmaling fra Jotun for tre betong 40. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate.


Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk. Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank. Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn.


Malingen bygger en film som beskytter treverket. Male ubehandlet og malt plass-støpt betong. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å trenge inn i underlaget.


Dersom CO sammen med fuktighet, angriper jernarmeringen i betong , vil korrosjon (rust) dannes og armeringen vil svekkes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg