mandag 29. august 2016

Vaskerom ideer

Et vaskerom kan være så mangt – alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene som gjør rommet funksjonelt! På neste side i denne artikkelen får du se alle de smarte tipsene for å få et praktisk vaskerom.


Annonse: Abonner på Rom123. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips.

Ideer og inspirasjon til hjemmet. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Vaskerom for hele familien.


Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet. På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit.

Nytt vaskerom på en helg. Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite innbydende lagringsplass til et delikat vaskerom på en helg. De fire og en halv kvadratmeterne er nå blitt husets mest funksjonelle plass med smarte løsninger, flerfunksjonelle møbler og plassbesparende produkter. En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom. Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt).


Er du flink til å sortere klærne før vask, kan du spare mye tid. Ha én skittentøyskurv til farget vask og én til hvit. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Få tips og ideer til planleggingen av ditt nye vaskerom. Her finner du eksempler på sorte kjøkken, små vaskerom , ulike kjøkkenvifter og mye mer.


Med et veldesignet vaskerom går klesvasken som en lek. At vaskerommet er et vaskerom trenger jo ikke å bety at man ikke skal tenke på interiøret også her. Kanskje nettopp på vaskerommet kan det bli ekstra hyggelig med noen detaljer som pynter opp.


Her er det bare fantasien som stopper deg. Ram inn barnas kunst og heng opp på veggen.

Tapetser en vegg i et flott mønster eller farge. Et vaskerom er ofte innredet med skap, men det kan også innredes med andre former for vaskeromsmøbler. Et velegnet vaskeromsmøbel er en hylle av porebetong.


Hyllen er både flott og praktisk, og du kan selv bygge den på et par dager. Milk- vaskerom er et imøtekommende og funksjonelt arbeidsrom med massevis av arbeidsplass kombinert med en praktisk og tidløs design. Uante kombinasjonsmuligheter gjør at de hvite dørene og benkeplaten i Dark Concrete på en enkel måte kan tilpasses hjemmet ditt.


Les på hjemmebane forbedring. Liv opp en trist vaskerom ved å male den med en lys, dristig farger eller du kan også prøve tapetsering den i et lyst mønster. Bruk uniform belysning å belyse vaskerommet.


Vakkert lagre strykebrettet på veggen når det ikke er i bruk for å spare plass i vaskerom ved å bygge et sted å henge strykebrettet ved hjelp av to kroker og en blokk med tre. Få ideer til innredningen av ditt nye vaskerom i våre kataloger. BOLIGENS FLERFUNKSJONELLE ROM Det moderne vaskerommet er et flerfunksjonelt rom som i tillegg kan fungere som entré, oppbevaringsrom, garderobe og grovkjøkken eller en kombinasjon av disse. Helt topp,holder på med vaskerom selv å og tror nok jeg må stjele noen ideer her! Du har jo så flotte hvite fliser også,mitt vaskerom ble flislagt for år siden så da var det andre farver.


Har du ikke eget vaskerom kan du innrede en del av kjøkkenet som vaskehjørne. Denne familien manglet derimot ikke plass, men trengte oppgradering av det gamle kjellerrommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg