fredag 5. august 2016

Apple tree yard tv2

Vi utfører nødvendig vedlikehold. Serien er basert på bestselgerboken til Louise Doughty, og har fått massiv omtale og strålende kritikker i britisk presse. TV2s andre påskekrim fra BBC føyer seg inn i en het tren såkalt domestic noir: Psykologiske samlivsthrillere med en upålitelig eller forvirret hovedperson. Høstens sesongpremièrer.


Dette er en psykologisk thriller om et pikant utroskap med en fengslende Emily Watson i hovedrollen.

Altså serien er britisk, og den har et mordmysterium i kulissene, men her er det karakteren og det psykologiske spillet som stilles til skue. Hun lever i et litt kjedelig, men godt ekteskap med en snill mann og har to voksne barn. Få med deg fortsettelsen på den spennende.


Det kommer fem britiske krimserier til NRK og TVi påsken. Apple Tree Yard er årets mest utradisjonelle påskekrim. TV har vist langt mer spennende påskekrim enn dette.


Til gjengjeld scorer serien høyt på innsikt i et vanskelig tema. Mangler: tv Sterk fortelling om vold og illusjoner - Aftenbladet.

Donald Sutherland spiller Pieter Van De Bruin, som kontrollerer den internasjonale handelen i. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Yvonne Camichael (Emily Watson) har en fantastisk karriere, et vakkert hjem og en kjærlig familie. På tross av hennes traumatiske opplevelse utvikler serien seg til en dampende het thriller basert på en roman av Louise Doughty.


GigaPromo is the site to compare Tree Yard! Find our Lowest Possible Price! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. På disse sidene presenterer Begnadalen i Sør-Aurdal kommune seg. Målet med tiltaket er å informere bygdefolk og andre interesserte om hva som rører seg i bygda.


Denne thrillerserien er basert på Louise Doughtys bestselger med samme navn. Emily Watson og Ben Chaplin spiller hovedrollene som den anerkjente vitenskapskvinnen Yvonne Carmichael og hennes mystiske elsker. Nedgravde hemmeligheter. Criminal minds sesong 1 TV2. Curb Your Enthusiasm sesong HBO Nordic.


Foster sesong NRK. Fargo sesong HBO Nordic. Fear the Waliking Dead sesong HBO Nordic.

Game of Thrones sesong HBO Nordic. Gåsmammaen sesong TV2. Som i fjor er det TVsom byr på de beste påskekrimseriene for oss tv-tittere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg