fredag 5. august 2016

Fargerike fargekart

Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom,.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Fargekart med vakre interiører i blått. Vask og vedlikehold er viktig for godt resultat, år etter år.

Bruk fargekontraster ute. Røde og orange toner passer perfekt, som en motvekt til alt det. Selvfølgelig vil barna ha et eget fargekart. For å gjøre det ekstra gøy, kan fargene blandes i vår populære tavlemaling.


I tillegg har vi et godt utvalg tepper, parketter, laminater, gummi- og vinylflis i sortimentet. Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef.


Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Våre kunnskapsrike medarbeidere er lidenskapelig opptatt av farger og interiør og jobber for å gjøre hus til hjem.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! Vi er ikke lenger så redde for å omgi oss med farger og har utvidet horisonten for en rikere fargepalett. Disse fargene er bare herlige!


Kartet består av klassiske, støvete nyanser, som vil holde seg aktuelle i lang tid fremover. Ved å opprette en konto på vår nettside vil du kunne handle raskere, være oppdatert på ordre status, og holde orden på bestillingene du tidligere har laget. Hent nytt fargekart i butikk! En knallfarget stol i det grønne trekker både øynene og kroppen til seg.


Siden har vi utfordret norske hjem med grønne, blå, røde og rosa vegger. Hvert år har vi valgt Årets Farge basert på trendanalyser og tendenser i tiden, både hvem vi var som menneske det året og hva som beveget seg i interiørbrans. Et vakkert parkettgulv er et naturlig valg som løfter innredningen din og gir. Vi har en stor fargeekspertise i kjeden, både nasjonalt og lokalt.


De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl. Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS.


Folk velger igjen farger i hjemmene sine. Transparent behandling for innendørs bruk. Elven binder sammen - den er myk, men deler opp hard granitt, som blir til sand.


Sand danner igjen vakre farger, og en ny sannhet.

Elven er alltid i endring, akkurat som oss. Det finnes fargerike løsninger og spennende mønstre. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Fargegjengivelsen kan avvike fra oppstrøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg