fredag 17. mars 2017

Bygge vedstativ

Kjempestilig vedstativ i stål! Det er enkelt å bygge et vedstativ , så slipper du at veden ligger og flyter. Gjør det selv: Nytt vedstativ Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Bygge vedstativ

Her viser Snekker Niklas deg hvordan du enkelt, miljøvennlig (restmaterialer) og billig kan lage ditt eget fine vedstativ. Kløyv, stable og få ut maksimalt ut av vedfyringen i vinter! Justerbart vedstativ i pulverlakkerte stålrør. Stativet består av “skillevegger” av rør, som er montert i hull i tverrstivere av tre.


Tverrstiverne er satt fast til veggen med hylleknekter, slik at vedstativet blir delt opp i rom. Det gjør det enkelt å holde kontroll på veden. Slik bygger du vedskjul Enkelt vedskjul av restmaterialer Vedskjulet er enkelt å lage, og du kan bygge hele skjulet på restmaterialer. Bygg et liggende vedstativ som også kan brukes som benk, men husk å la den øvre langsiden hvile på kortsidene. Vedstativ selges samlet kr 40- eller 25- pr stk.


De kan gjøres så lang eller kort man ønsker da bunnen er to stk. Et vedskjul trenger ikke være et stort, flott bygg med mye detaljer. Et bra vedskjul kan ganske enkelt være et halvtak hvor treet er beskyttet fra toppen, men åpen i sidene slik at vinden kan tørke veden.


Tegninger til vedskjulet – finn dem i byggeveiledningene. Hvis du skal bygge et vedskjul, krever det tegninger som du kan bygge etter. MÅL: Bredden på takplatene styrer bredden på skjulet. Vi har tatt utgangspunkt i takplater med en bredde på 1centimeter. Du skal vite at du har lov til å bygge hva du vil uten dyre søknader og varslingsplikt hvis du forholder deg til følgende: maksimal grunnflate på kvadratmeter.


Maksimal gesimshøyde på meter (veggens høyde før den møter taket) og maksimal mønehøyde på meter. I tillegg skal du bygge minst meter fra eksisterende bygninger. Skal ikke ha sidevegger.


Har kjøpt reisverk og et enkelt. Hopp til navigasjon Hopp til innhold. Bygg og anlegg Detaljhandel Industrilagring Jordbruk Komponenter til automatiseringssystem Materialhåndtering Mattjenester. Du lager sjølvsagt i den størrelsen du vil ha, men eg legg ved mine mål i oppskrifta. Bygg vedskjul – del Skrevet av: John Olav Oldertrøen den20.


BYGG SELV: flotte vedskjul. Jeg har laget et vedstativ , som både er smart, billig og lett å lage. Beskytt veden med en vedbod. Velg farge som passer hos deg.


I våre 1butikker møter du folk som kan faget sitt. Spør oss om råd når du velger materialer og verktøy. Vi forteller gjerne også hvordan du bør gå fram.


Uansett om du ønsker å bygge en hellende terrasse, et hundehus eller renovere fasaden, så kan du få tak i det rette materialet for ditt byggeprosjekt. Alt du trenger for å bygge et hus fra grunnmur til tak, og mer dertil. Unikt og praktisk Cortenstål vedstativ med stor plass og maksimal utnyttelse plassen for vedstabling, bygg på med så mange moduler du trenger. Ta vekk eller legg til moduler til vedstableren enkelt og raskt om du vil. Disse vedstativene kan om ønskelig stå side ved side med flere, eller plasseres i flotte mønstre etter behov.


Hvis du har mye tid til overs kan du lage ditt eget vedstativ. Denne videoen fra Byggmakker viser en enkel konstruksjon, steg for steg. Flott vedstativ Min aller beste pappa laget dette fine vedstativet til oss. Jeg synes ved er utrolig vakkert og det å skjule den i en balje eller i en bod virker unødvendig.


Bygge vedstativ

Designet av Franz Maurer for det østerrikske møbelprodusenten Raumgestalt. Praktisk og elegant på én og samme tid. Bolina favoritt igjennom mange år. Finnes i tre forskjellige størrelser. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg