tirsdag 7. mars 2017

Oppbevaring dvd

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Beskytt CD- og DVD -platene i lommer eller etuier.

Vi har tynne plastetuier som beskytter mot støv, riper og smuss, og fôrede etuier med plass til mange plater på ett sted. Etuiene kan brukes til alle typer disker, som f. Blu-ray, CD og DVD , og både til lagring og når du skal ta dem med deg bort. CD og DVD og Media oppbevaring og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill online i dag f? CD- oppbevaring kan derfor med fordel holdes i så enkle rammer som mulig.


De flotte, enkeltstående CD- og DVD -holderne i lyse tresorter, som bøk og bjørk, gjør seg derfor fantastisk til formålet – her blir CD-er og DVD-er flott innrammet i treet, og kommer dermed til sin rett i rommet. Dustin har bra priser og raske leveranser. Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser.

Vi selger ikke informasjonen din. Ved å klikke ”Godta” godkjenner du bruk av. DVD -lommene kan også romme DVD -coveret ditt, så du ikke behøver å kaste det, og den praktiske lukkeklaffen sikrer at DVD -filmene ikke faller ut. Få mer plass Vi har to typer DVD -lommer, dobbelte DVD -lommer med plass til DVD-er og cover, og single DVD -lommer med plass til cover, og de er begge perfekte for DVD - oppbevaring.


Laget av svært slitesterkt, kraftig og miljøvennlig materiale, som gjør oppbevaringsboksen svært robust og holdbar. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Oppbevaring - Interiør på CDON.


En kompis kjøpte dvd -mapper i Thailan med plass til filmer. Her var det også plass til papiromslaget men selvsagt ikke cover Du vil få problemer med å holde dem alfabetisk der. Selv så synes jeg ikke det ser så bra ut.


IKEA har oppbevaring til stue, kjøkken, soverom, bad - ja, alle rom i huset! Vi har også lagringsløsninger til uteplassen, garasjen eller boden. Med praktisk oppbevaring og lagring vil det bli enkelt å få orden hjemme, slik at du kan bruke mindre tid på å lete og heller gjøre ting du trives med. Trenger du mer lagringsplass?


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


DVD -mappen er produsert på egen fabrikk i Danmark, av de beste materialene.

DVD Ringpermen er spesielt designet for DVD - oppbevaring og Blu-Ray- oppbevaring , og sikrer optimal beskyttelse av DVD - og Blu-Ray-filmene dine. Mappe for DVD er laget av svært slitesterkt, kraftig og miljøvennlig materiale, som gjør den svært robust og motstandsdyktig. Du kan når som helst. Med smart oppbevaring i alle hjemmets rom blir det enkelt å organisere småting, bøker, tøy og kontorgjenstander. Velger du med lokk i tillegg så slipper du at smuss og skitt.


Vi har et bredt sortiment av oppbevaringskasser og plastkasser med og uten lokk. Velkommen innom Biltema og du vil helt sikkert finne oppbevaringsløsningen som. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg