torsdag 9. mars 2017

Lilleby park

Parken blir et naturlig sentrum i Lilleby , med lekeapparater, grønne områder, sitteplasser og ikke minst restaurantene Credo og Jossa Mat og Drikke. Her kan du leve urbant og sentrumsnært, samtidig som du bor i et grønt, skjermet og. Skoler, treningsstudioer og kjøpesentre er bare en kort sykkeltur unna. Det samme gjelder Solsiden og Midtbyen. Göteborgs Camping Lilleby ligger i Torslanda og har en lekeplass, gratis WiFi og avgiftsfri privat parkering.


Lilleby park

Alle rommene på vandrerhjemmet har eget bad med dusj. Den nærmeste flyplassen er Göteborg Landvetter lufthavn, km unna. Lade og Lilleby har de beste klimatiske forutsetningene i Trondheim for å bygge en hageby og en grønn bydel. Dette kommer til å vises i alle faser av utbyggingen når ”grått og svart” industrimiljø transformeres til ”grønt og frodig” – og bilfritt bomiljø. Parkene på Lilleby handler ikke bare om å holde seg i aktivitet.


Det skal også være rom for å slappe av. I Pusterommet kan du sette deg ne få ly for vinden og bare nyte det grønne bylivet. Løkka Denne parken blir et fint sted å ta med seg en ball, eller kanskje spille badminton. Hele mål er satt av til park - og rekreasjonsområder og den første parken står allerede ferdig.


Lilleby park

MASKINHALLEN Nå skal restaurantene Credo og Jossa Mat og Drikke flytte til den gamle maskinhallen på Lilleby. Boligene som Veidekke bygger for Lilleby Eiendom er tegnet av arkitektkontorene Lund Hagem og Hus Arkitekter. Smelteverket ble nedlagt. Maskinparken TRE bygges i massivtre. Velforeningen vil bli driftet av en profesjonell forretningsfører som følger opp at drift og vedlikehold av parken blir ivaretatt på en god måte, sier Syltern.


Ringve Park is actually one of the coolest housing project in Norway in recent time. Nye fagarbeidere Jostein Korsmo Jørgensen og Håkon Lilleby ! Post subject: Re: Lilleby. Takk for et utrolig underholdende nytt segment i Lilleby.


Vedtatt detaljreguleringsplan for Lilleby Felt B6-2. Interiør fra Lilleby skole sitt skolekjøkken. Bygg D fra parken Bygg D Leilighet E7-Takterrasse, leil. Et grønt byliv på Lilleby er å ha en park rett utenfor døra, og å kunne sykle til byen på under minutter.


Nå kommer leiligheter for salg i. På Lilleby Triangel kan du lett velge. Lilleby Dansbana , Torslanda. Parken er Lilleby Eiendoms ansvar i tre år etter at den står ferdig, før den blir overdratt til områdets velforening. Les mer om nye Lilleby her.


Lilleby park

Liten sykkeltur til midtbyen. Det er en behagelig øvelse å vandre gjennom bebyggelsen på Lilleby en solskinnsdag. I parken mellom Ladebekken og Konsul Lorcks Hage leker en guttepjokk i klatrestativene mens faren leser avisen.


Et eldre par har inntatt en av benkene ved siden av med kaffekoppene sine. Hvor: Den nye bydelen ligger på det gamle industriområdet etter Lilleby smelteverk i Trondheim. Velkomment til Lilleby Triangel som består av flere bygg i kvartalet mellom Jarleveien og Ladeveien som kun er minutter til Solsiden.


Første salgstrinn på Lilleby Triangel består av bygg A, B og G (se oversiktsbilde) som sammen med andre bygg danner en trekantet ramme rundt et grønt fristed. TOBB bygger varige boliger med fokus på god kvalitet på materialer, utførelse og utstyr. I tillegg skal vi være tidsriktig i forhold til arkitektur og gode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg