mandag 20. mars 2017

Matt gelcoat

Dette gjelder også kun overbygget. Både skroget, og innsiden av båten er hvit slik som den skal være. Prøv Autosol sin rubbing. Ikke kromglans, men den for gelcoat.


Jeg brukte denne med stor suksess i år. Er ikke denne god nok, kan du evt prøve med kromglansen, men usikker på om jeg ville brukt den på roterende maskin.

Biltema sin har jeg ingen erfaring med. For å få tilbake skikkelig glans i eldre, falmet og oksidert gelcoat er det dessverre ingen snarvei – uansett hvor mange flotte produkter det er å få kjøpt der ute må du fortsatt gå metodisk til verks og bruke de rette produkter og utstyr for å starte på bunnen og jobbe deg opp til fordums glans. For å oppnå maksimal glans på båten må den vaskes og renses for all oksidert, gulnet og matt gelcoat da dette ligger som et forsteinet lag på overflaten. Usikker på hvordan du skal polere båten?


Få tips og råd om hvordan du polerer båten her. Fortsett prosessen inntil skaden er fylt med gelcoat til riktig nivå i forhold til omkringliggende gelcoat. Pass på så du ikke sliper et “søkk” – Husk at omkringliggende gelcoat slipes ned mens du bygger opp i skaden. Polering – gammal gelcoat blir som ny.


Går det att få liv ett år gammalt gistet däck?

Svaret är ja men enligt varvsmannen Anders Almén krävs en chockerande mängd arbetstid för att resultatet ska bli bra. Här ger han sina bästa tips. Har en Ht från 80-talet, färgen är gul.


Nu till min fråga: Har förstått att man ev kan våtslipa och sedan vaxa. Hur går jag då tillväga? Tacksam för alla tips. Oslo, Padda, Oppegår Drøbak og Son. Gelcoat reparasjon båt.


Reparasjon av små sår og skader i gelcoaten på båt. På metalloverflater brukes fin stålull 0dyppet i GELCOAT RESTORER. Vær oppmerksom på renner og drypp. Om nødvendig repeteres påføringsprosessen. Poler forsiktig med en myk lofri klut.


Kluter, filler som er dynket med GELCOAT RESTORER er. Polyester Resins are the most commonly used in the composites industry. They are the least expensive, are naturally UV resistant and easier to use than epoxies. Gel Coat is a polyester based resin formulated for high quality, cosmetic surfaces.


Epoxy resins are also commonly used.

På virkelig slitt og matt gelcoat må krittingen (det oksiderte laget). Rist flasken godt og påfør et tynt lag på et begrenset område av gangen. La tørke til en matt hinne oppstår og polér av med Turtle Polérrull eller en myk klut. Oppbevares frostfritt.


MATT : En ti år gammel Sunseeker skal behandles for første gang med en serie midler fra A-Glaze. Spesielt den blå gelcoaten har blitt matt på grunn av sol, salt og friksjon mellom skrog og fendere. RENGJØRING: Behandlingen begynner med en vask med en shampo som heter Wash n Shine for å fjerne all smuss og fett.


Den var matt og fl, men etter litt gnukking skinte det som en sol 19. UV-resistent og testet. Vi anbefaler at du helt i starten begynner med Swissvax Marine Clay for å fjerne forurensing som sitter på lakken. Helmers Båtservice tilbyr profesjonell vask, rens og polering av gelcoat. Bestill vårpuss, dyprens, høyglanspolering og bunnstoffing av båten din hos oss!


Topcoat får du genom att blanda ca BHP-paraffinlösning i gelcoat. Vattenslipa, rubba och polera ytan. Før du legger polish eller voks på båten, er det viktig å rense gelcoaten grundigog slipe bort oksideringer og mindre skader i gelcoat for å skape en glatt, friksjonsfri overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg