tirsdag 21. mars 2017

Muuto e27

Muuto e27

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Ruim Aanbod Design Verlichting. Voor Elke Nood Een Oplossing. Advies van Lichtexperts.


Muuto e27

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Bespaar direct op GigaGunstig. The EPendant Lamp joins together the ideas of industrial design and Scandinavian simplicity. With its naked LED bulb and sleek in a playful silicone rubber material, the design makes for a simple yet distinctive addition to any space.


De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Mathias Ståhlbom om designet på lampen E: The simplicity of the naked bulb is hard to compete with. Lampen er laget av silikon og dette gjør den til en helt unik og meget spennende del av innredningen. Kontakt oss Finn din butikk Om oss Kjøp Gavekort.


Muuto e27

Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Norges førende designbutikk. Den preger av romase i et moderne design, og har et stort potensiale av skjønnhet. Enkeltheten i den moderne lampen er det vanskelig å konkurrere i mot, og kommer i flere ulike farger.


Muuto e27

Eer en lyspære som leker med det simple og estetiske fra det industrille design. Den nakne pæren henger i sin enkelhet mens den kulørte fatning bringer farger og lekenhet. Den er flott og elegant som single men det er mulighet for å utforske de mange muligheter ved å kombinere flere sammen. Bruk lampen alene i sin enkelhet, i par, i rekker eller sammen i klynge. Ependelen kommer i mange farger, dersom vi ikke har utførelsen du ønsker på lager er det omtrent to ukers standard leveringstid.


Håndplukkede skandinaviske designere får frihet til å utrykke sin indivduelle designfilosofi og historie gjennom møbler og hverdagslige gjenstander. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Med dens harmoniske glød skaper den god steming i rommet. Den reduserte pendelen består av en stor ledet pære og en matt stikkontakt med en matchende ledning som kommer i form av både dempede og levende farger. Lyspæren kan selvfølgelig også brukes til andre lamper som har Esokkel. Ved å utvide denne arven med fremtidsrettede materialer, teknikker og fet kreativ tenkning, er vår ambisjon å levere et nytt perspektiv på skandinavisk design. W pæren er en halogenpære som ligger mellom de to andre wattstyrkene, det vil si at den lyser ca.


Muuto Pendant Lamp, Rose. Pæren leveres med den komplette lampen ESocket Lamp hvis du kjøper den i dag. Lyskildene i 25W og 40W er vanlige lyspærer. Alle tre modellene kan dimmes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg