onsdag 29. mars 2017

Lage blomsterpotter i betong

Finn blomsterpotter i betong. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi hjelper deg med å sette et personlig preg hjemme, både inne og ute. Velkommen til oss i det grønne. Heng plantene opp-ned!


Her er noen forskjellig betongkrukker. Jeg har tenkt å lage noen store også – som jeg kan ha større planter i = mer betong , lengre tørketid og mye tyngre å løfte. Slike krukker er dyre å kjøpe, så det er mye å spare på å lage selv. Det er mindre klatt en du tror.


Da kan du lage den i akkurat den størrelsen du vil ha. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger og. Til uteplassen kan du lage denne stilige blomsterpotten av betong.


Jeg har tidligere på bloggen her vist hvordan du lager dørstopper av betong , det er samme fremgangsmåte på denne. Du må bare finne en form som du ønsker, enten den er rund eller firkantet. ALT startet med at jeg så noen lyspære knagger i betong på nettet, som jeg ville prøve å lage.


Pappa hjalp til med å lirke ut av innmaten og det måtte ett par forsøk til, før jeg fikk det til. Etter at jeg da fant ut at betong er knall gøy, har det ballet litt på seg. Var veldig gøy å lage blomsterpotter i betong , så det skal jeg gjøre mer, og kanskje noen lysestaker i samme slengen. Bilde fra bloggen Signepling Oppskrift er også der.


Lage blomsterpotter i betong

Fibrene gir deg muligheten til å lage en ganske tynn støp, uten at den knekker. Felles for betongstøpeprosjektene, er at du må lage en støpeform, som er et speilbilde av det du skal ende opp med å ha støpt i betong. I virkeligheten er det støpeformen som det ofte tar lengst tid å lage. BYGGEVEILEDNING: Benkeplate i betong. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte.


Men det er det faktisk ikke. Start med å tilsette vann i sement- eller betongblandingen i et spann. Det meste i et hus kan du lage av betong. Til og med et bord som er som skapt til servering.


Sett frem kakene eller vinen. Setet på denne stolen lager du ved å fylle en kakeform med betong. La det stå litt før du plasserer kobberrørene. Blir det en vakker gjestestol, eller bytter du ut alle de gamle? Betong kan dog også brukes til å lage bjelker som skal ligge vannrett i et bygg.


Det krever at du støper inn armeringsjern (stålstenger) som sørger for at betongbjelken ikke brekker. Hvordan lager man betong ? Man lager betong ved å blande sement, san stein og vann. Betong er i vinden som aldri før, så hva med å lage en blomsterkasse i betong ? Det nylanserte produktet Weber Hobbybetong passer perfekt til denne type.


Mens blomsterpotter kan kjøpes fra noen og enhver hagearbeid forsyninger butikken, kan du spare mer penger og skape et mer personlig utseende ved å lage din egen. Denne guiden vil hjelpe deg å lage attraktive men praktiske blomsterpotter av betong for din hage. Gjør formen for dine blomsterpotter. Blomsterkasser i betong mål fra 40x40xcm. Runde blomsterkasser Ø cm.


Med dreneringshull for utendørs bruk, disse kan også enkelt tettes med medfølgende propper for innendørs bruk. Se ideen til Skåler av store runde skall av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Skåler av store runde skall av betong og bestill materialene til.


Lage blomsterpotter i betong

Betong møbler er funksjonelle, sterk og fungerer godt enten utenfor eller i ditt siste interiørdesign. Fordi du har total kreativ kontroll når du lage din egen betong møbler du kan slå tradisjonelle stoler og bord til kunstverk. Uttrykke din kunstneriske teft ved å skape helt unike kunstverk som dobbelt så funksjonelle møbler. På tunet støpes fugleba blomsterpotter og betongheller for å nevne noe. Alt man egentlig trenger er vaskevannsfat, gummihansker og et sted du kan grise.


Det blir nærmest som å lage sølekaker, endelig er vi der igjen liksom. Lek og moro i overkommelig skala, ler Hilde. Nå blir det støping for alle penga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg