torsdag 16. mars 2017

Flexa køyeseng

Utnytt plassen ved å sove i høyden! Køyesenger gir soveplass til flere. Vi har et stort utvalg køyesenger. Finn det nærmest deg her. Se utvalget vårt og gode løsninger her.


Vitamail har i år levert kosttilskudd av høy kvalitet i hele Norden. Bli en av oss du også! En seng for hvert barn og dets behov.


Børn vokser hurtigt, og FLEXA udvikler senge, der kan vokse med barnet. Senge til alle aldre FLEXA -senge passer til børn fra de er 3-måneder gamle og hele vejen op igennem teenageårene. På jakt etter en barneseng som både er trygg og en drøm å sove i? Se våre mest populære barnesenger her. Retur rett innenfor dager. Madrass selges separat.


Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp. Superfin køyeseng i fargen hvitt tre fra Bohus. Noen bruksmerker og selges derfor til en veldig god pris.


Mye seng for pengene. FLEXA utvikler moderne skandinavisk interiør for babyer og barn. En køyeseng er morsomt for barna, både for de som skal dele rom og for de som har eget rom. Flexa køyeseng 9kr. Eller hva med et sted der alle bamsene og dukkene kan sove trygt?


Flexa køyeseng

Disse sengene er både trygge, stilige og ikke minst plassbesparende. Når vi skal innrede rommene til barna våre har vi ofte fokus på at det skal være plass til å leke. Dette krever mye fritt gulvareal, og det skal også være lett å komme til med støvsugeren. Da er det ofte ideelt med en loftseng eller en køyeseng med skrivebord. Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta.


Utforsk våre senger og finn den som passer deg best. Se også ofte stilte spørsmål nederst på siden for nyttige tips om ditt produkt. Står ikke din modell oppført? Da kan du kontakte oss. Er ditt produkt defekt og finner du ikke løsningen i manualen?


Flexa køyeseng

Dra til en Repair Café for gratis hjelp til reparasjon. Hos oss finner du loftsenger og køyesenger i ulike modeller, blant annet en ny variant av køyeseng der den nederste sengen dras ut på et gulvnivå og på den måten skaper en køyeseng med to plan. Om du er ute etter en loftseng til mindre barn så kan plassen under sengen fungere som en hytte, lekeplass eller oppbevaringsplass til leketøy.


I tillegg til å være en romslig seng av god kvalitet, har den skrivebor bokhylle, oppbevaringsrom , sitteplass og ikke minst en lettvint gjesteseng. Velg blant vårt store utvalg av barnesenger. Kjøp nå vi leverer på døren!


Sammenlign og finn den billigste prisen på flexa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg