fredag 31. mars 2017

Konsollbord ikea

Kjøp konsollbord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Finn avlastningsbord eik. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trenger du et avlastningsbord hjemme?

Ta en titt på våre flotte konsollbord som avlaster deg når du trenger det. Se alle våre konsollbord på ikea. Skjenker og konsollbord til ekstra oppbevaring.


Med en skjenk, konsollbord eller avlastningsbord kan du oppbevare tingene dine i tillegg til at du får en fin utstillingsplass siden den ikke er altfor høy. Vi har et stort utvalg av skjenker og avlastningsbord og det er mange stiler å velge mellom, så du finner sikkert noe som passer i. La deg inspirere av vårt store utvalg konsollbord under. Konsollbord , også kalt avlastningsbor er små bord som står inntil en vegg.

De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom. Vi har konsollbord i metall, tre, glass eller stein. I sortimentet vil du finne alt fra nordisk stil til trendy betong, slik at du kan finne et konsollbord som kan fungere som det perfekte supplement til din akkurat din stue! Et avlastingsbord tar lite plass og skaper en koselig atmosfære i stuen med personlig dekor som bilder, stearinlys eller blomster.


Billige avlastningsbord og konsollbord i ulike modeller og materiale. Et konsollbord fungerer også perfekt i gangen og skaper en fin velkomst. Hos oss finner du blant annet avlastningsbord med skuffer og bord med. Et ledig hjørne, en gang eller korridor, eller på siden av sofaen – vi har akkurat riktig konsollbord for deg.


Med et slikt bord velger du helt selv hva du vil bruke det til og på den måten kan det møte alle dine behov. Hvis du har esktra plass i entreen og kunne tenke deg et konsollbord er utvalger vårt det opplakte stedet å starte. Bli medlem i Bo:klubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en. Veldig fornøyd og spesielt da jeg fikk se et tilsvarende produkt til trippel pris.


Målene stemte og den er på plass mellom seng (fotenden) og vegg som bokhylle. Enkel å montere og pen å se på.

Større bilde Les mer. Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av rommet. Noen fine Sidebord kan løfte totaltinntrykket og skape en intim atmosfære. Shop Bord hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. I denne kategorien finner du alle våre konsollbord , vi har blant annet konsollbord i glass og metall, skinn, marmor og treverk. Interiørbutikk med et stort antall kvalitetsprodukter. Concret Interiør har alt fra interiørartikler og møbler, til tekstiler og lamper. Her kan du kjøpe de søteste små bord i sjarmerende fransk landstil - vi har spisebor sofabor sengebor skrivepulter, hagebor sekretærbor konsollbord.


Bordet kan brukes til det du måtte ønske og finnes i lekre design, størrelser og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg