mandag 13. mars 2017

Jotun kalkgrå

En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks.


Jotun kalkgrå

Det forstår vi godt da denne har en nydelig varm gråaktig tone. Se butikkoversikt her. En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Forside Tapet, farge og maling NCS-kode for jotun kalkgrå ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Soveromsveggene er malt med LADY Balance - Senses, sengegavlen med LADY Supreme Finish Matt - Senses og benken med LADY Supreme Finish Halvblank - Lys Antikk. Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. Soverommet har utgang til en romslig balkong som lett har plass til åtte rundt bordet.


Jotun kalkgrå

Nattbordlampen er Ilse Crawfords w084tfra Wästberg. En lun og behagelig gråbeige (greige) tone. Trenger hjelp til å finne et NCS nr hos dere som trappesnekkeren vår skal bruke, han bruker en annen type maling, men vi bruker jotun på vegger, tak ol. Det første tallet (29) sier hvor mørk fargen er, det andre tallet (03) sier hvor mye kulør som er i malingen og det som står etter bindestreken sier hvordan kuløren er sammensatt. Det kan vi lätt förstå då detta är en härlig varm gråton.


Ta en sväng till din närmaste Jotun färghandlare och kika på de vackra kulörproverna! Hitta närmsta butik här. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Jotuns nye kalkmaling, Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart.


Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling, men kanskje ikke på alle veggene. Jotun Lady Minerals - Green Leaf.


Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Hun anbefaler å starte letingen etter den rette fargen på Jotuns inspirasjons blogg. Der du kan finne mange gode tips fra Jotuns fargeeksperter. Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk.


Jotun kalkgrå

Bilderesultat for kalkgrå jotun Det handler om lunhet og harmoni. Det handler om det naturlig vakre. Vi entrer en ny epoke med fokus på sanselige verdier. Farge - Jotun Lady Minerals Sand.


I vår verden overføres dette til hjemmets vegger, som nå skal fremstå med en jevn og rolig overflate. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Derfor står også disse etter hverandre i fargekartet sånn at det skal være enkelt å leke med monokrome sammensetninger hvis du ønsker det.


Liker fargen kalkgrå godt, men ser at den ikke går så godt til bomull i følge dere. Vi har bomull på omtrent alt av tak og listverk så det blir for omfattende å male det. Men jeg synes kalkgrå er så fin. Evt tilsvarende farger som er en bedre match?


Har også sett på diskret, varmgrå og antikkgrå. Hei:) Er det mye rødt i fargen kalkgrå ? Skal male noen vegger på kjøkken og en vegg i stue some vender mot sørøst - legger hvitoljet eikegulv som det er litt rødtone i så ønsker en farge som ikke fremhever det røde i gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg