torsdag 9. mars 2017

Glass egenskaper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Glass With from multiple webshops.


Halvlederglass er glass med halvleder- egenskaper. Disse glassene inneholder lite eller intet alkalioksid (natriumoksid med mer), samtidig må de inneholde oksider som i ren tilstand er halvledere.

Slike glass har anvendelsesmuligheter som termistorer. Den lave U-verdien, de gode solvarmedempende egenskapene, og ikke minst den økte bruken av sikkerhetsglass, har gjort at vinduer i fag gjerne går fra gulv til tak og i store bredder. Brukernes krav til komfort, og strengere krav i byggereglene, gjør at glass som brukes i yttervegger, har særdeles gode egenskaper. Med gode teknikker og metoder for bearbeiding, gis glasset egenskaper slik at det kan fylle de fleste funksjoner som er behov for i et moderne bygg. Viktigst er fortsatt evnen til å slippe inn lys, og kunne se ut, samtidig som det gir beskyttelse mot vær og vind.


Kvartsglass kan heller ikke herdes kjemisk, da det ikke inneholder nok natrium (se eventuelt herdet glass og kjemisk herdet glass ). Det glasset vi drikker av er forskjellig fra glasset i vindusrutene på hytta, og vi krever selvfølgelig helt andre egenskaper for glasset i frontvinduet på den nye firehjulsjeepen enn av ”vanlig” vindusglass. Vi bruker glass i så mange forskjellige sammenhenger at vi knapt legger merke til de ulike funksjonene. Selvvaskende glass , sikkerhetsglass, lydglass?

Velg mellom en rekke egenskaper. Termisk herdet glass kan ha en styrke som er 4–ganger det vanlig glass har, og får evnen til å tåle temperatursjokk på opptil 3°C. Slikt glass er ikke mer ripefritt enn vanlig glass , er ømfintlig for slag på kantene og kan ikke bearbeides videre. Med Satinovo glass i ytterdøren får du et elegant, matt utseende med skjermet innsyn.


I praksis av mennesket er det mange modifikasjoner av glass , noe som innebærer en annen sammensetning, struktur, kjemiske og fysiske egenskaper. Denne anvisningen gir oversikt over de viktigste typene bygningsglass med typiske egenskaper. Bor du ut mot en vei eller er plaget av annen form for støy, kan vindusglass være redningen. MAXBO har et utvalg vindusglass beregnet på ulike typer støy, og du kan finne det som passer akkurat dine behov.


Store vindusflater kan gjøre huset veldig varmt på sommerstid. Glasopor er det letteste granulære byggematerialet på markedet - noe som gjør det mulig å realisere prosjekter på dårlig grunn. Produktet er det mest.


Teknisk glass Teknisk glass – glass for mer enn bare syns skyld. Ved behandling kan vanlig glass få egenskaper som har stor betydning for enten sikkerhet eller funksjon, som fullførelse av et bestemt bruksområde eller en design. Laminert glass Laminert glass er produsert ved at to eller flere lag med glass er sammenføyd. Vikeså Glassindustri AS leverer i dag glass til kunder over hele Norge. Vi leverer ukentlig i hele Sør Norge.


Vår samarbeidspartner og leverandør av glass til vår produksjon er Euroglas i Tyskland. Euroglas er en stor produsent av glass med en lang rekke egenskaper og spesifikasjoner. Fusing - valg av glass og glassets egenskaper : Alt glass som du bruker i en gjenstand som skal fuses sammen må ha lik viskositet og ekspansjonskoeffisient (COE).

EuropTec Vikeså glass er Norges eneste leverandør av EuropTec. Dette er en helt ufravikelig regel. De leverer en rekke spesialglass som bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg