torsdag 16. mars 2017

Selvvanningspotte ute

Entdecken Sie die große Auswahl an Musik - Klassiker und aktuelle Top-Hits! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Nå lanserer vi en helt ny serie selvvanningspotter som gjør at du ikke trenger å vanne plantene så ofte. Les hvordan dette fungerer.


Lechuza-serien består av selvvanningskrukker og selvvanningskasser i ulike størrelser, som kan brukes både inne og ute. Når du kjøper pottene følger det med en pose med en spesiell plantesand. Denne legger du i bunnen av potten.


Du kan faktisk plante rett i denne sanden, eller du kan fylle jord på toppen. Skal du på ferie snart, og har ingen til å passe tomatplantene? Vi tester en ny type selvvanningspotter som både ser flotte ut og kan brukes utendørs. Selvvanningspotte for bruk både inne og ute med stort planteareal og stort vannreservoar.


Så fint at du viste hvor enkelt en kan lage selvvanningspotte ! Er jeg sent eller tidlig ute tro… for måneder siden Claus Dalby - mit haveliv. Vi har tilført noen spennende detaljer. På disse sidene har vi listet vår utvalg av utendørs blomsterpotter og diverse blomsterkrukker. Europris - mer til overs! Lag din egen selvvanningspotte.


Tre en tykk ulltråd gjennom bunnen på en plastpotte og sett det i en større, tett potte som fylles med vann. Planten vil forsyne seg med vann etter behov. Legg godt fuktet avispapir eller håndkle i bunnen av badekaret og sett plantene uten potteskjuler oppå. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Opprinnelse: Danmark Potte med selvvanningssystem som sikrer at plantene trives. Perfekt dersom du ikke. Med selvvanningspotter derimot har plantene dine alltid nok vann.


Det hjelper ikke stort med grønne fingre hvis du er så mye borte at du ikke får vannet plantene dine. Den høye modellen STABLE dyrkekasser. Kan brukes alene og stables oppå hverandre i ulike posisjoner, eller sammen med lav modell for. Her er utgangspunktet, liters bakk som det tidligere sto agurker og tomater i. Vi hadde leca kuler i bunnen tidligere, derfor rekka med hull langs bunnen.


Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Dyrk i høyden på terrassen. Her er en beskrivelse av hvordan du lager en selvvanningspotte av en brusflaske. Da hadde jeg plantene i liters sorte bøtter.


Det er perfekt å dyrke basilikum i selvvanningspotter siden basilikum gjerne vil gjerne ha det konstant fuktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg