fredag 24. mars 2017

Passepartout ikea

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.

Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Hvit passepartout 70x100cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm.


Den hvite fargen er kritthvit. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.

Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Faktisk kan vi utvikle en passepartout i akkurat de målene som du trenger for å best fremheve bildet og bidra til å gjøre det til et flott midtpunkt i rommet dit. Vi kan tilby en rekke attraktive farger, som lar deg finne en passepartout som passer perfekt til din innredning.


De tøffe printene og fotokunsten som er så populære for tiden får et mer moderne uttrytkk når du dropper passepartout og heller går for en smal ramme. Husk også at det finnes mange forskjellige rammer. Hva er passepartout ? Et passepartout er et lag med syrefri papp man setter bildet inn i for å forsterke effekten av innrammingen. Den blir oftest brukt til tegninger og grafiske arbeider. Jeg vil nå heller si at Ikea sin standard passepartout er for kremfarvet, og ikke for grå.


Formatet passer slett ikke for meg heller. Tror kartongen i Fjällsta har bred nok kant til at jeg kunne brukt den, men har ikke testet. Sammenlign pris med oss! Etwas umdekorieren ohne viel Geld zu investieren?


Was fällt euch noch zum einfachen Umdekorieren ein? Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant.


Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget. De ferdige rammene på feks IKEA er ikke topp kvalitet, men jeg vil betegne det som godt nok for å vise bilder på en utstilling, og de er snille mot budsjettet.

De krever som oftest at man er svært nøye med å blåse vekk støv, og pusse glasset. Montering af passepartout Sørg for at du har etrent ogjævnt underlag når det er tid til at montere dit billede ind i passepartouten. Tag to stykker af passepartout -tapen, og sæt dem som ”seler” på bagsiden af dit billede. Tanken er at billedet skal hænge frit i passepartouten.


En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming.


Passepartout , av hvit papp. Stort utvalg fotorammer. Mange størrelser i både rammer og passepartout. På IKEA finnes det en ramme som koster 1kroner.


Visa mer om Tv sideboar Ikea hängelampe och Besta tv. Billedramme med passepartout, IKEA Visserum, Sort VISSERUM ramme af træ fra IKEA. Färdiga passepartouter.


En snygg passepartout förvandlar din bild till en snygg tavla. Våra passepartouter är alltid syrafria och av hög kvalité.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg