fredag 3. mars 2017

Espegard gnistfangerlokk

Espegard gnistfangerlokk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Sammenlign pris med oss. Gnistfangerlokk cm.


Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Med gnistfangerlokket kan du trygt fyre bål og hente det du glemte inne,. Steikehelle 49- Kjøp.


Bør ikke brukes over for sterk varme. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Espegard gnistfangerlokk

Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest. Beskytter omgivelsene for springende gnister. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Bli den første som vurderer dette produktet.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Med utgangspunkt i en lidenskap for hogstarbei så vi behovet for å gjøre produksjonen av ved mer effektiv. Først ut ble Espegardsekken. XXL har et stort udvalg af Espegard. Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, dages prisgaranti og.


Espegard gnistfangerlokk

Passer til Bålpanne 60. Brukes sammen med gnistfangerne og ikke over for. Bø r ikke brukes over for sterk varme. Vindskjerm til bålpanne stk. Pris kr 74Kvantumsrabatt.


Laget i svartlakkert stål. Legges over bålet for å unngå gnistsprang. Leveres i sett av stk. Grill trygt og godt med bålpannenen til Espegaard. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Espegard gnistfangerlokk

Mye spennende produkter til forskjellige bruk innen hjem og hage. Hageredskap fra Gardena og Fiskars. Bakeutstyr - blant annet det populære bakeunderlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg