mandag 6. mars 2017

Sebra kili seng

Sebra kili seng

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Dé Sebra webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA.


Sebra kili seng

Finn din nye seng her. Se alle kombinasjonsmulighetene! Den seneste modellen av Sebras populære barnesenger! Når barnet vokser ut av sprinkelsengen kan man anvende de to sidestykkene som følger me slik at sengen kan forlenges til en juniorseng. Møblerne lever op til de gældende europæiske standarder.


Kili seng – Hvit – Sebra. Den er uttrekkbar og blir da til en juniorseng på B70xL150. Sebra sengen – sengen som vokser med barnet. Madrassen er laget av vanlig polyester skum.


Nederst er det 350gr saueull som beskytter barnet mot kulde. Trekket er laget i hvitt velurstoff som er elastisk og vaskbart på grader. Stoffet er øko-tex standard 1sertifisert.


Stort utvalg og lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Sebra kili seng

Tremmeseng i et typisk klassisk design, som kan trækkes ud og vokser dermed sammen med barnet. Lekker og tidløs barneseng fra danske Sebra. Tremmerne i siden kan fjernes og barnet kan hermed opleve mere frihed. Nå bruker vi den som en bedside crib, senere kan jeg sette på kanten å bruke som en vanlig springel seng. Når barnet blir større kan den gjøres om til junior seng , det er fortsatt en kan så barnet ruller ikke ut #128076;#127995; Perfekt seng som varer lenge.


Jeg har lavet en kort præsentation af kili sengen fra Sebra. En seng der kan købes her. Sammenlign tilbud fra Sebra. Den er laget av Øko-Tex sertifisert kaldskum med ull på den ene siden. Selve trekket er i 1 bomull som kan tas av og vaskes.


Senger til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg