onsdag 29. mars 2017

Røskaft kjøkken studio

Røskaft kjøkken studio

Hos Røskaft får du kvalitet, topp service og trygghet. Her får du gode idéer til ditt kjøkken. Du kan sende inn kontaktskjema for å kontakte oss.


Her finner du også adresse til avdelingene og avdelingenes åpningstider. Her kan du få inspirasjon og idéer til ditt kjøkken. Velkommen til Røskaft – kjøkkenbutikkene med det store utvalget, de flotte utstillingene og den gode servicen.


Fokus på kvalitet og trygghet. Hos oss får du kjøkken i alle prisklasser – valget er ditt. Topp motiverte og serviceinnstilte medarbeidere med høy kompetanse. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.


Et av Crowns mange modeller med Polaris front og Corian benkeplate. Kjøkkeninnredning - Forhandler. Et moderne, grepsløst kjøkken ! Midt-Norges største utvalg i kjøkken.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Reviews Proff kjøkkenbutikk, dyktige ansatte og super service Jump to.


Sections of this page. KONKURRANSE - VINN EN OPPVASKMASKIN! Januar åpner vi endelig vår nye butikk! Men er det noen som vet hvor den ligger? Er du klar for en ny uke?


Hvorfor ikke komme innom hos o. På alle våre avdelinger finner du dyktige kjøkkenkonsulenter som gjerne vil hjelpe deg med. Vi begynner bli klare for Boligmesse i Trondheim imorgen. Kom innom vår stand på E-2 masse gode tilbud! Vi har en fullsortiment utstilling på 6mhvor vi stiller ut Sigdal kjøkken , bad og garderobeløsninger.


Røskaft kjøkken studio

Butikken ligger plassert i sentrum av Drammen og har gode parkeringsforhold rett utenfor butikken. Vi har forhandlere i hele Trøndelag og Nordland. Finn din nærmeste forhandler. Hvis du har tanker om å fornye ditt nåværende kjøkken , så kom gjerne innom for en prat!


Hvitt kjøkken fra Studio , en kjøkkenfront med glatt speil og ramme som finnes i farger. Et hvitt kjøkken er en tidløs klassiker som mange liker, siden det er så lett å tilpasse og gjøre personlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg