fredag 10. mars 2017

Interiør trondheim

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Super bilferie i Trondheim med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Ox of Norway er en nyetablert biffrestaurant i Steinkjer. Her serveres nydelig, kortreist kjøtt og tilbehør.


Lampene er fra spanske Pott, stoler fra Danform og bordene er egenproduksjon. Restauranten serverer utsøkt mat i utsøkte omgivelser. Vi retter oss mot små og store bedrifter, offentlige institusjoner som skoler, barnehager og helsevesen, hotell, restaurant og private hjem.

Satt sammen – i ønsket stil – med et felles mål om at interiør og materialer skal fungere sammen og gi rommet den ønskede helheten. Vi har også egen produksjon av “spesialmøbler” – Hos 4ROOMS mener vi at spesialløsninger ikke alltid trenger å være så veldig kompliserte, men at noen ganger så er de nødvendige. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. Her kan du raskt få en oversikt over våre leverandører og en smakebit av vårt sortiment. Klikk på navnet under bildene for å lese mer om hver enkelt leverandør.


I Fossegrenda i Trondheim finner du vårt butikkutsalg, Musum Tepper. Her finner du Midt-Norges største utvalg av salongtepper, vegg-til-vegg tepper, teppeflis, vinyl gulvbelegg og løpere på rull. Kom innom og få hjelp av våre spesialister, og vi vil finne det riktige gulvet for ditt behov.


Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk. Her lærer du om interiør i private og offentlige rom. Utdanningen gir deg teoretisk og praktisk kunnskap som gir grunnlag for å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om dine behov innen interiør og styling.


Interiør Beskrivelse. Besøk vårt flotte showroom midt i Trondheim sentrum, der vi har et stort utvalg av blant annet kontorstoler, skrivebor møtebord og annet interiør. Ting har interiørbutikker i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør , men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger.


Haakon VII gate 8- TRONDHEIM.

Olav Tryggvasonsgate TRONDHEIM. Pidestall Planters is a series of plant boxes for indoor and outdoor use. Denina er en landsdekkende grossist innen tepper og interiørtekstiler.


Vi tilbyr våre tjenester innenfor Retail, samt prosjekter innenfor privat og offentlig sektor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg