torsdag 16. mars 2017

Magnet og tavlemaling i ett

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Ekstra strøk med magnet maling. Tavle maling må oppå! Flere resultater fra forum.


Handygirl › DIY Bufret Lignende 17.

Jeg klarte meg med ett strøk av tavlemalingen og tror nok det burde holde for de fleste. På torsdag fortalte jeg om vår plan om å kjøpe og male prinsessrommet med magnet - og tavlemaling. For så å male med tavlemaling oppå der igjen. For å oppnå den magnetiske virkningen skal du male 2-ganger, før du overmaler med den sluttmalingen du har valgt.


Sørg for å velge en maling med minimum glans 7. Da blir det både magnet - og kritttavle i ett. HERLIG DUO: Kombinerer du magnetmalingen med tavlemaling kan du ikke bare henge bilder og magnet der du ønsker- du kan også skrive rett på veggen. Redaktøren understreker at det er veldig viktig å følge den bruksanvisningen som står på spannet, og at det som.

Bruk magnet - og tavlemaling til å lage din egen oppslagstavle. Det holdt med to i toppen. Eller så finnes det sikkert flere måter å henge den opp på.


Etter dette tok jeg litt pussepapir og pusset flate som skulle males. Dette høres kjedelig ut, men gikk fort og greit) Jeg kjøpte tavlemaling fra biltema(for sikkert ett år siden) og syntes den virker grei så langt. Oppslagstavler og whiteboard.


Magnetiske tavler, whiteboardtavler, skrivetavler og klassiske oppslagstavler – vi satser stort på at du skal finne den tavlen som. Fram med magnetmaling og tavlemaling ! Og mens jeg skriver dette er jeg akkurat ferdig med tavlemaling strøk 3… Under der er det strøk magnetmaling. Og grunning under der. Etterpå blir det nok enda et ett strøk med tavlemaling oppå der igjen!


Og så er det klart for å skrive ukens meny på tavla. Har lenge hatt lyst til å bruke magnetmaling og tavlemaling på ett eller annet. Løsningen ble å lage en tavle. Vi ville ha en tavle som vi både kunne skrive beskjeder på og hvor vi kunne henge opp div. Vi tok derfor å malte en metallplate med tavlemaling.


Denne platen ble så rammet inn med brede lister. Vi brukte samme lister som vi har rundt vinnduene og dørene.

Ergo er det ingen hensyn å ta med tanke på den estetiske biten, og det er enkelt å lage sin egen vri og personlige uttrykk. Supersterke magneter, perfekt for eksperimenter og moro. Var det lett å få ett bra resultat?


Den runde magnet tavla fra Ikea. Etter tre lag med magnetmaling , påfører jeg sluttstrøket med tavlemaling. En stue har ofte mange funksjoner. Da er det lurt å dele opp i ulike soner.


Line og Marius blir forbilder for unge håndverkere. Her er grep du kan ta. Line Røe Holmli (25) og Marius Hellestveit (21) er malernes og gulvleggernes nye forbilder.


Magnetmaling gir deg enkelt din egen oppslagstavle, der du selv måtte ønske det. Hva med en skjult magnettavle med tavlemaling over magnetmalingen? Biltema har tavlemaling til ca kr.


Flaten kan overmales med tavlemaling. This Pin was discovered by Trine Rabben. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jeg brukte en hobbytreplate fra Coopbygg 1kr.


Har malt med magnet maling direkte på malt strie. Vi har malt overflaten på et lite bord som snuppa har på rommet sitt med tavlemaling. Et skritt videre på hobbyrommet. Måtte bruke strøk med magnetmaling for at magnetene jeg hadde skulle holde et vanlig Aark.


Boksen er beregnet til m så jeg satset kun på halve dørbladet. Maler man magnetmalingen i bunnen (som er en grunningsmaling) og tar toppstrøket med tavlemaling , kan man bruke både kritt og magnet på veggen, sier Cecilie Bjørnerud Knap. Ditt neste steg er å ha på TO strøk med magnetmaling.


Ved å ha på to strøk vil magneten være sterkere enn med bare ett. Vent til malingen tørker mellom strøkene, det vil ikke ta mer enn tre-fire timer (pluss minus i tid). Når magneten er tør ta et strøk med tavlemaling.


Hva heter det, og hvor får man kjøpt det? Bjørketapet og magnetmaling :)) Nå blir det for det. Hyllene fikk magnetmaling på seg og med kun ett strøk så.


Hvem hva hvor #128578; free counters. Med noen strøk magnetmaling og tavlemaling har vi fått en kul. Har masse gamle speildører på lager så rop ut om noen trenger :) kan brukes til det meste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg