tirsdag 7. mars 2017

Nille vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Lurer du på hva du skal gi til bestemor, lillebror eller tante? Flotte vaser - lysholdere :) på hele Nordic-serien hos Nille. Selger dåpspynt til guttedåp, her får du veldig mye for pengene.


Som dere ser litt på hvordan jeg pyntet det, fikk veldig mye skryt. Det følger med vaser , men la bare ned stk der pga plassmangel Også en stor rull med papir duk fra nille følger med som heller. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser.


Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Flagg, festlige lys i norske flagg, bråkete leker til barnetoget, servise og servietter til 17. Da er det bare å stemme i 17.


Nille vaser

Tenk at nå er dagen her som jeg har lengtet etter. Jeg skal gå i toget, og jeg er så glad. Her finner du en oversikt over alle våre butikker i Norge. Søk etter butikken du leter etter i søkefeltet og du får opp forslag basert på lokasjon.


Gå på oppdagelse her. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser.


Nille vaser

Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil. Bestill fra vår nettbutikk i dag! Du kan selvfølgelig velge å strikke dette til en valgfri vase, men da må du tilpasse oppskriften til vasen du ønsker å bekle. Jeg er på utkikk etter små, gjennomsiktige vaser til bryllupet mitt.


Jobber på - nille , og vi har i hvert fall en del små glassvaser til en billig penge. Stort utvalg av friske blomster, vaser og blomsterpotter. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren.


Dekorer hjemmet med vaser og potter som du kan fylle med hva enn du måtte ønske. Disse er like fine fylt med blomster, som de er uten. Her er det kun kreativiteten som setter grensene. Velg imellom ulike størrelser, design, materiale og farge – og vi garanterer at du vil finne noe som vil falle i smak. Dekorative vaser og blomsterpotter gir hjemmet et løft, og er en enkel måte å oppdatere rommet etter sesong og trender.


Vi har et stort utvalg av lekre vaser , glassvaser, blomsterpotter og blomstervaser i stilsikre materialer. Finn dine favoritter og pynt med de vakreste blomster og planter. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg