onsdag 22. mars 2017

Royal copenhagen hvit riflet

Royal copenhagen hvit riflet

Fri fragt ved køb over 3kr. Levering 2-hverdage. Danmark største kæde af stormagasiner. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Kom til et brag af en fødselsdagsfest. Massevis af ekstra festlige tilbud. Imerco eller Imerco Home butik. De fine rillene går igjen som diskrete streif av eleganse på enhver skål, tallerken, krus, termokopp og fat i det tidløse, hvite servise.


Vanlig pris: kr 3100. Royal Copenhagen Hvit Riflet Krus med høy hank 33cl. Hvit Riflet forteller historien om kongelig porselen og håndverk i en minimalistisk og moderne stil.


Royal copenhagen hvit riflet

Kjøp på nett og få rask levering. Hvit Riflet har med sin enkelhet og raffinerte rifler et elegant formspråk som kan blandes med de andre servisene for å skape et moderne uttrykk. I dag er det dekket med Stjerneriflet Jul på julebord over hele verden. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Hotell med sentral beliggenhet. Ordinarie pris 27kr. Les tester og omtaler før du kjøper. Special Price 22kr. Det finnes et bredt utvalg deler i serien, både middagsservise og kaffeservise.


Royal copenhagen hvit riflet

Denne middagstallerkenen har en diameter på cm. Det kan brukes alene eller sammen med et eller fler av de malte servisene. Hvitfargen utstråler renhet og uskyldighet, og et noe luksuriøst preg. Serviset har enkle og elegante linjer, det er minimalistisk, og samtidig klassisk. Se udvalget, og find dit favorit porcelæn her.


Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Helt uten blekk eller påmalt dekor, er serien den enkleste av den danske porselensprodusentens sortiment. Dette er serviset for deg som foretrekker et hvitt , elegant og klassisk servise! Hvit riflet tekopp med skål cl.


Royal copenhagen hvit riflet

Musselmalt riflet blå tekopp med skål cl. Der er noget til enhver anledning, så du har mulighed for at fuldende din borddækning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg