torsdag 16. mars 2017

Glasskap med lys

Vi har glasskap av høy kvalitet i flere utførelser. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Med vitrinedører holdes favorittene dine støvfrie, men synlige.


Alltid års garanti!

Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov. Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet. Glasskap med lys og glasshyller selges. Låsbart glass- vitrineskap med led lys , produsert i aluminium og herdet glass og hjul.


Velegnet som premieskap. God kvalitet og støvtette vitrineskap. Leveringstid ca uker. Aluminium eller sort utførelse.

Velg med glasshyller, eller hyller og låsbart underskap. Med belysning i klesskapet vil det være enklere å finne frem og se hva du har av klær. På samme måte er det mye enklere å finne frem på kjøkkenet med lys i kjøkkenskuffen. Styra litt selv også for å finne det rette lyset , kjøpte Ledlys fra Ikea, men nei, ikke pent.


Bestilte fra elektroimportoren. Har montert to oppe, og to nede. Dette nydelige glasskapet er utformet i lys eik, med to glassdører og fire tilhørende hyller.


OBS kan forekomme forsinkelser. Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av benkbelysning, skapbelysning og møbelbelysning. Velg blant LED-strips, LED-belysning, LED-list, skaplys med. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper.


Lys opp alle hjemmets kroker. Sats på minst fem lyspunkter i hvert rom når du velger belysning. Med lysslynger skaper du en koselig og leken stemning hjemme.


Du kan med andre ord være sikker på at du finner en skjenk eller et vitrineskap som passer perfekt til ditt hjem. Tips: plasser vakre dekorasjoner, bilder og lys på toppen av skjenken for å skape en vakker ramme rundt middagen.

Se hele vårt utvalg av interiørvarer her. Fint vitrineskap med lys og vinhylle. Svart bakplate med glass på de andre sidene. Merk: tapen på bildet er kun der for å. Pent brukt Aannø skjenk i kirsebær med glasskap og lys. Bokreol i flammet bjørk med et glass skap, skuffer og skap i underdel.


Detolf glasskap fra Ikea - pent brukt. Kan med fordel brukes der det er vanskelig å få plass til annen belysning, som for eksempel i garderobeskap, andre skap og bak møbler. Vi har også modeller for V, hvis du trenger mer lys i campingvognen, båten eller på hytta. Satsingen vår på et bredt spekter med LED-produkter er en måte å bidra til en bærekraftig livsstil på. Glass- og vitrineskap er separate enheter som skal inngå i en helhetlig butikkinnredning.


Vi kan tilby et bredt utvalg fra flere ledende internasjonale leverandører. Vi bidrar med planlegging sammen med våre kunder for å oppnå best mulige totalløsninger. Våre vitrineskap er produsert i Italia. Dagens måte å belyse et rom, gir deg nok lys i alle livets faser og behov.


Skal du bygge hus eller hytte, sørg for å være tidlig ute med å bestemme hvordan du vil ha. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg