torsdag 30. mars 2017

Barnebestikk sølv

Barnebestikk sølv

Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet.


Minibestikk, biffbestikk, engangsbestikk - vi har det! Måltidene blir gøyere med festlig bestikk. EIK barn er norges ledende produsent av dåpsgave til barn.


Vi produserer nesten alt selv i Tønsberg, og har gaver til barnedåp, navnefest, barselgaver og vennegaver. Bedrifter bestiller enkelt online! Alt til restaurant og storkjøkken.


Barnebestikk sølv

Gjennom generasjoner har barnebestikk i sølv vært en av våre mest populære dåpsgaver. Barnegaffel Espen Askeladd. La gjerne bestikket gå i arv til neste generasjon.


Alt barnebestikket i sølv er levert av Eikbarn, mens alt barnebestikk i stål er levert av Pia og Per. Begge merkene er Norges ledende innen dåpsgaver, og har lang fartstid i på dåpsbordet. Bevisst eller ubevisst har vi alle en voksende kjærlighet for norsk kultur, design og historie. Dette er varer du kanskje kjenner igjen fra du var liten? Når vi snakker om sølvbestikk i god kvalitet, snakker vi ikke bare om fordelen med å spise med sølv , men også om kunst, kultur og tradisjoner.


Barnebestikk sølv

Det er sannsynligvis denne erkjennelse som gjør at stadig flere søker etter varige verdier og kvalitet. Riktig oppbevaring av bunadsølvet er viktig, du finner mange flotte oppbevaringsskrin til bunadsølvet i nettbutikken. Alt av utstyr og tilbehør du behøver til rstaurant, café og hotell.


Motivene er designet av Anita Plyhn. Serien produsert i Norge, og leveres av Eikbarn. Alt sølvet er av høyeste kvalitet i 925. Se vårt store utvalg eksklusivt bestikk. Grøtskål i porselen og skje i sølv (kvalitet 925).


Skjeen kan graveres med navn og dato. Hvis du bestiller med graverings tekst da tar det uke ekstra å få levert til deg. Du kan kontakte oss med alle mulige forespørseler angående våre produkter. Lengde skje og gaffel: 1cm. Mest kjent for sølvbestikkmønstre som for prinser og prinsesser, metter liten fugl, ro ro til fiskeskær, bæ bæ lille lam, hans og grete.


De aller fleste seriene våre har både porselen grøtskåler, krus, tallerkener og bestikk. I tillegg produserer vi flere flotte smykkeskrin i tinn, sølv og akryl. Du har ingen produkter i handlekurven. Når du melder deg inn i kundekubben vår, får du rabatt på alle ordinære varer du handler i nettbutikken eller i butikken i Storgata på Lillehammer. Settet består av deler - kniv, skje, gaffel og babyskje.


Barnebestikk sølv

Anheng i hvitt gull med diamant. NettGullsmeden er norges største gullsmed på nett med et bredt utvalg av gullsmedprodukter. Klokker, smykker, ringer, bunadsølv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg