fredag 17. mars 2017

Lag påskepynt

Lag påskepynt

Nordens største utvalg! Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skole, kontor, hobby og rengjøring. Faktura dager uten ekstra kostnad.


Lag påskepynt sammen med barna Ønsker du å være kreativ og lage ting selv? Vi gir deg noen enkle tips til hvordan lage påskepynt med friske blomster, greiner, eggeskall og litt tilbehør. Ta gjerne med barna og lag ting sammen. Lag din egen påskepynt - tips til påskeverkstedet. Påsken nærmer seg med stormskritt, og i tradisjon tro skal pynten frem.


Den kuleste påskepynten lager du faktisk selv, så finn frem kreativiteten og hobbykassen og sett i gang! Her er tips på påskepynt du kan lage selv. Lag noen fine pynteegg av isoporegg og restestoff! Fin og klassisk påskepynt som garantert får frem høytidsstemningen.


Disse er laget av Lene, som har flere fine tips på sin blogg Rene Linjer. Bruk ulike typer kvister – og fantasien! Diverse påskepynt av kartong.


Mange ulike varianter av påskekyllinger som barna har laget , og én påskekatt! Maling på papptallerker fikk vi inn flere eksempler på, og dette er kanskje ekstra kjekt med de aller minste barna. Ellers ser vi det er brukt kartong, fjær, glitter, piperensere og rulleøyne. Klipp ut det mønsteret du vil ha i maskeringsteip (eller lag en sjablong som du holder over) og bruk to forskjellige farger for å få frem mønsteret. Monsen selv synes det er like fint når de ikke er helt perfekte, men om man har litt tålmodighet så kan man lage det mønsteret man vil.


Lag påskepynt

Det er viktig at hullene blir store nok til at innholdet kommer ut, men ikke for store for å henge de opp. Når du blåser med munnen må det lages to hull i egget, med eggpumpe trenger du bare ett. Skyll eggene godt inni, slik at det ikke blir lukt.


Ta vare på innholdet du blåser ut, og lag omelett til lunsj! Finn frem pensler og maleskrin. Vegvesenet har laget mange slike! Blir også brukt til markører på fotballbaner og slikt.


Lag påskepynt

OG til påskepynt i de tusen hjem! Pass på: Den KAN forveksles med en. Hva: Lag bilder eller kort ved hjelp av små henders håndavtrykk. Utstyr: Papir i ønskede farger, saks, fingermaling, lim, diverse til å lage øyer og nebb, som f. Hvordan: Begynn med å velge deg ut to fargede ark.


Er du lei av pynten du har liggende på loftet, eller orker du ikke å raide butikkene etter påskedekorasjoner? Her har vi brukt svart og gult. Hva med å lage påskepynten selv i år? Interiørdesigner Kathrine Kristiansen fra Oggi interiør og design viser oss flere fine og enkle måter å lage påskepynt på. Det er gøy å lage påskepynt sammen med barn eller barnebarn.


På Sjølingstad Uldvarefabrik selger vi filt, garn og ull i fine påskefarger. Filtkyllingene øverst er laget av elever fra Nyplass skole. De har brukt hobbyfilt og filtnål, inni kyllingene har de lagt litt sjoddi (resikulert ull). Legg i handlekurv UTSOLGT.


Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig. Vær kreativ og lag påskepynt. Club Creo - morsomme hobbykit, for alle barn som elsker å være kreative! Lag søte eggeglassholdere og serviettringer sammen med barna.


Dere kan bruke ark med print, eller så kan barna lage egen kunst med blanke ark, fargestifter, klistremerker og perler. Du finner alt du trenger hos KOZMOS. Så fantastisk mye fin påskepynt - virkelig inspirerende! Og takk for at du sprer vårt glade vindusvask-budskap :) Mange sliter med vindusvasken og gruer seg og utsetter lenge, før de kommer igang - men det er det jo ingen grunn til, eller hva?


Håper det er okay at vi deler blogginnlegget ditt med våre lesere, Emmeline!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg