torsdag 30. mars 2017

Lucia lys

På lager - Star Trading. Gratis frakt og levering innen dager! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Det fortelles at hun døde fast i sin tro med en brennende lampe i hånden.


Derfor fremstilles hun i kunst og folketradisjon med en krone av levende lys , og minnefesten hennes som ble vanlig å feire mot slutten av middelalderen, står i lysets tegn.

Hun ble også skytshelgen for de blinde, ettersom hun fikk stukket ut øynene. Se utvalget i vår nettbutikk. Navnet hennes er avledet fra lux, lucis lys , og hun er de blindes beskytter. Hennes festdag i vest er 13.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Allerede på 400-tallet var dyrkelsen av henne utbredt.


Sørg for å ha et lager med lys , så har du det klart når du trenger det.

Har du behov for batteridrevne lys , så har vi det også - store og små LED- lys i voks med naturlig skinn. Vi vil også slå et ekstra slag for de miljømerkede stearinlysene, som er et ledd i satsingen vår på en bærekraftig livsstil. Stearin er en fornybar råvare. Gule boller i forskjellige former, levende lys i en krans på hodet, stjernegutter og sang i mørket.


Og hvorfor feirer vi dagen? Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen. Trenger du belysning til å feire St. Det er Eli og Terje fra Jul i Portveien som synger på denne sangen, og jeg som har.


LUCIA SANGEN Svart senker natten seg ! Solen har gått sin vei. Natten er mørk og stum Med ett det suser i alle tyste rom, som vinger bruser. I Tyskland kledde man opp ei jente i hvite klær og med lys i håret, som et bilde på Jesusbarnet.


Dermed har denne tradisjonen blitt tatt opp i Norden. I kunst og folketradisjon fremstilles hun med en krone av levende lys , og minnefesten hennes som ble vanlig å feire mot slutten av middelalderen, står i lysets tegn. Hvem var denne kvinnen som vi hedrer med lys , boller og sang?


Lyset er hvitt med rødt håndtak og lys med flamme i gul filt og brodert med tråd.

Har du lyst til å være vertinne? Invitér dine venner til en hyggelig interiørvisning. Perfect Home setter pris på sine. Lucia kule med batteridrevet lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg