mandag 6. mars 2017

Sagaform osteklokke

Sagaform - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn laveste nettpris her. En osteklokke med porselensbunn for enkel rengjøring. Lokket er av plast og håndvaskes for lengre holdbarhet.


Pen og enkel å sette fram osten til frokosten eller.

Brettet under osteklokken er laget i eik. Produktet er designet av Helene Tiedeman. Diameteren er på cm. Gjelder ikke allerede nedsatte varer eller varer merket med kun. KitchenTime selger ostebrikker og osteklokker av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser!


Stort utbu bra priser og fri frakt. Endelig en svært flott og praktisk osteklokke. Med bunn av steintøy, som kan vaskes i oppvaskmaskin, og klokke i akrylplast. Mål: 2x 1x 1mm.

Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Kniven som er et must når det serveres deilige oster. Elsker du ost og har du brug for en stor osteklokke ? Vi har redskaberne du skal bruge! Køb et pænt ostebræt og måske en ostekniv?


Med en osteklokke tager du også hensyn til dem der ikke er til oste. Ost- og serveringsbrett i massiv eik med lokk av munnblåst glass. En moderne klassiker. Ikke glem å olje inn eiken med jevne mellomrom.


Designgruppens arbeid er basert på å utvikle fremtidige designklassikere. La deg inspirere av sortimentet og finn dine kjøkken favoritter! Her finnes et stort utvalg av kvalitetskniver som har høstet en høy anerkjennelse blant tusenvis av brukere. Fin osteklokke av steintøy og kuppel av akryl. Lekker osteklokke fra serien Oval Oak.


Osteklokke som også kan brukes som osteklokke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg