mandag 20. mars 2017

Hytte interiør sjø

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Sjekk ut Hytte Interiør Sjø. Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer!

Interiør på sommerhytte Slik innreder du sommerhytta Er tiden inne for oppussing, eller har du kjøpt en ny hytte ved sjøen ? Send oss en henvendelse. Her er våre interiørtips. Husk og skrive hvilket produkt henv.


Tre forskjellige fordi noen farger passer best ved sjøen , mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Fargepalettene på hytta blir gjerne valgt på bakgrunn av naturen og området rundt, eller ut fra tradisjonelle farger knyttet til fjell, sjø og skog. Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte , fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk.


Vi plukker ut de produktene vi mener er mest hyttevennlige, og som tilfredsstiller våre krav til kvalitet og design.

Lyse, hvite fargetoner. De fleste som maler sommerhuset innvendig ønsker seg en lysere hytte. Egghvit er førstevalget for mange, en gulaktig hvittone som fungerer utmerket til andre farger med gule undertoner, for eksempel gulaktige beigetoner. Sjøen og himmelen består ikke av kun én blåfarge, men av mange forskjellige graderinger av blått og grått, fortsetter hun.


Ullgenseren min har akkurat disse kulørene. Dessuten er det et viktig poeng at interiøret skulle bli lett og sommerlig. De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen.


Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. En moderne hytte er en hytte som rent visuelt skiller seg fra de tradisjonelle hyttene med nyere materialbruk, gjerne skråvinduer og vedlikehold-vennlige kledningmateriale, stein- eller murstein-fasader og store glassfelt.


Innendørs er interiøret preget av moderne trender og farger. Er du på utkikk etter ny sjøhytte? Hos Blink Hus kan du velge mellom en lang rekke hyttemodeller for sjø.


Vi skal gjøre det enklere for deg å bygge hytte.

Vår fargedesigner, Nina, har satt sammen flere fine hyttefarger som passer perfekt til hytta ved sjøen. Vy passer inn i forskjellige miljø, enten du skal ha hytte på fjellet, hytte ved sjøen eller hytte i skogen. Hver modell kommer i mange størrelser og med flere planløsninger. Detaljene på hyttas interiør og eksteriør velger du selv.


Hyttemodeller levert som byggesett eller nøkkelferdig hytte - moderne eller tradisjonell utførelse. Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Derfor har Tinde utviklet fem serier av kvalitetshytter – alle med hver sine særtrekk og egenskaper. Danebu er en serie med moderne hytter som passer både på fjellet og ved sjøen.


Rondane er en prisgunstig hytteserie og optimalt tilpassa hytter. Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet. Ikke rart at vi ønsker å bringe naturen inn på hytta. LADY Pure Nature er en interiørbeis som fargesetter, forskjønner og bevarer det naturlig vakre treverket.


En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. For når dette en gang var en mørk furuhytte, er nesten alt mulig – i hvert fall når det gjelder interiør ! NO: Charlotte og Knut-Sverre solgte osloleiligheten sin og kjøpte et hus ved sjøen i Tønsberg. Huset var blitt brukt som hytte , noe det også bar preg av.


Arkitekttegnet hytte ved sjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg