fredag 17. mars 2017

Sebra vognpynt elefant

Kjøp Sebra vognpynt hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Shop vandaag nog sebra! Sebra Dekkebrikke Silikon Elefanten Fanto savannah yellow. Danske Sebra har mange flotte kvalitetsprodukter.


Denne myke plysj elefanten på hjul er et morsomt trekkdyr, som er en sikker hit hos de fleste barn. Spesielt når barnet begynner å gå vil elefanten være super! Dra elefanten inspirerer og oppfordrer barnet til de første gåturene. En veldig fin gaveide som raskt blir en trofast venn til barnet. En søt, heklet vognleke fra danske Sebra.


Vognleken har to fine laguneblå elefanter som barnet kan titte på. Sebra Vognleke er kun ment som dekorasjon og bør tas bort når barnet kan gripe lekene. Denne barnevognskæde med elefanter i farven lagoon blue er et flot stykke vognpynt til glæde for barnet.


Denne søte heklede vognkjeden med elefanter , er et stykke fantastisk leketøy å våkne opp til etter en lur i barnevognen. De store øynene til elefantene vil sikkert føre til pludrelyder og skjønne samtaler. Spisebrikke, Elefant i royal blue, fra Sebra. Smart spisebrikke formet som en søt elefant , et perfekt underlag til alle måltider.


Brikken er laget av giftfri silikon, og gir en sklisikker og morsom spiseplass. Food safe, smussavvisende, lett å skylle av, tåler oppvaskmaskin. Tips: Brikken fungerer også supert som underlag for nettbrett og. Søt vognleke fra Sebra med elefanter.


Denne kan fint henges på vogn eller bilsete. Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking. Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. Sebra er et dansk selskap som leverer lekre leker og interiørvarer til barn.


Sebra er upartåede hovdyrarter i hesteslekten, Equus, i hestefamilien. Størrelsen varierer fra ponni til liten hest. Pelsen har gråhvit bunnfarge og mørke tverrstriper. Sebraen har en skulderhøyde på 125–1centimeter, og den har ståman og kurumpe.


Den forekommer på stepper, savanner, buskmark og i halvørken. Vognpynt , sommerfugl, fra Sebra. En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder.


Spar ukepengene dine i denne søte sparebøssen fra Sebra ! Sparebøssen er laget i plywoo og forestiller den søte elefanten Fanto. Bøssen har et hull med kork på undersiden, slik at du enkelt kan ta ut myntene dine. Anbefalt alder: Fra år.


Denne vognleken var svært populær i den tiden jeg solgte ferdig-heklede produkter. I oppskriften får du forklaring på hvordan du hekler elefant , hjerte og kuler. Her kan du lage dine egne kombinasjoner med f. Heklet barnevognsoppheng med elefanter i blånyanser fra Sebra.


Fin for barnet å se på, og gøy å leke med fra det begynner å gripe etter ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg