onsdag 15. mars 2017

Kahler lysestaker

Hva skjuler seg bak trenden? Lysestaker - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Kahler lysestaker

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Med Hammershøi kombinerer Kähler nordiske materialer som tre, porselen og glass på en elegant og tidsriktig måte, samtidig som hver del fremstår som tidløs i sin eleganse. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk.


I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Her finner du et stor utvalg av lysestaker fra kjente merkevarer som Kähler , Orrefors og Cleo Home. Se våre lysestaker på tilbords. Vanlig pris: kr 2600.


Special Price kr 2120. Man kan også benytte Globo lysestake fra Kähler som dekor i vinduskarmen eller på en pen hylle. Med sitt nøytrale og stilrene preg passer Globo lysestaker godt i det skandinaviske og nordiske designbildet. Kähler har lenger vært et internasjonalt hyllet keramisk verksted med en sterk kunstnerisk arv. I dag tar Kähler design det beste fra deres danske designarv og tolker dette i et moderne lys.


Elegant lysestake i den flotte Hammershøi-serien fra Kähler , designet av Hans-Christian Bauer. Bruk den gjerne sammen med andre Hammershøi lysestaker , og skap en lekker komposisjon som stråler av klassisk eleganse. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler.


Kahler lysestaker

Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio-vase? Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bli den første som omtaler.


Kahler lysestaker

De store lysestakene i nordiske farger har de samme flotte rillene som resten av Hammershøi-serien. Bruk den store lysestaken sammen med andre lysestaker eller Hammershøi-vaser for å skape en stemningsfull og stilren look. Hvis du har fått stearin på produktet, kan du med fordel helle varmt vann over produktet.


Omaggios kolleksjon er designet i et stramt og stilfult formspråk med de karakteristiske håndmalte penselstrøkene som kontrast til de rene linjene. Dermed føres den sterke danske keramikktradisjonen videre med enkelt og klassisk design. La Hammershøi sjarmere alle i senk, og pynt opp hjemmet med denne stilsikre lysestaken. Prøv igjen med færre eller kortere søkeord. Legg i handlevogn Tilbake til butikken.


Sett aldri staken på et brennbart underlag. For å unngå brannfare er det viktig at lyset står rett i lysestaken. Bruk gjerne lysmansjetter for et bra grep. Juleskålen med stett kan brukes til småkaker, snacks, frukt og konfekt – hele desember igjennom.


Juleserviset er en del av Kählers velkjente Hammershøi-serie og er perfekt å kombinere med lysestaker , vaser eller serveringsfat herfra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg