fredag 24. mars 2017

Baderomstapet design

Tapet for våtrom og kjøkken Hos Interiorkupp. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Våtromstapet er et godt og rimelig alternativ til andre veggmaterialer, og det gir deg muligheten til å velge mellom flotte design som setter prikken over i-en på baderommet. I kolleksjonen Aqua fra Borge, finner du trendy tapeteter til badet, med tidsriktige design , som betonglook, hexagonmønster, drivved og marokkanskinspirerte flisedesign.


Norsk nettbutikk med kanskje det beste utvalg av kvalitets tapet. Hos oss finner du moderne- og retrotapet i striper, blomstermønster og mye mer. Vi hjelper deg med å finne din stil. Enten det er moderne eller klassisk du har i tankene. Våre konsulenter gir deg råd og veiledning om farger, design og løsninger.


Vi tegner badet ditt i 3D slik at du ser hvordan det ferdige resultatet vil bli. Du slipper å hente inn tilbud og følge opp gjennomføringen av byggingen selv. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. De finnes i mange flotte design for bruk der vannet ikke står direkte på veggen.


Nå kommer noen varianter også med innebygget membran. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. De har moderne hydraulisk presse som bidrar til solid kvalitet og slitestyrke. Er du usikker på hva som skal til for å få.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Vi er stolte av å kunne tilby WallDecó. Vi kommer i tiden fremover til å presentere en rekke nye herlige design. WallDecó har i tillegg designtapet som er ETAG0godkjent for bruk på bad og ute. På bildet viser vi en årets nye design , Sangallo.


Fibo panelplater er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv for kundene våre. Veggsystemet kan monteres opp til fem ganger raskere enn fliser. Panelene kan festes på tre- eller stålstendere, eller direkte på eksisterende vegg.


Fibo baderomsplater kommer i mange ulike design og til hver enkel smak. Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.


Texam tapet tilbyr Italiensk design med fokus på kvalitet både i produksjon og materialvalg. Med eksklusive materialer som blant annet fløyel, sateng og metallelementer produserer Texam tapeter i sofistikerte og moderne design. Designet på baderomstapet er fortsatt stort sett enkelt.


Store mønstre som er flotte å kombinere med ensfargede eller småmønstrede design. Vinyltapet er ikke ensbetydende med baderomstapet. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Accessories Adagio Adventure Aida Albemarle Allegro Amalfi Anno Apelviken Aqua Archive Anthology Archive Traditional Ardmore Arkiv Engblad Atmospheres.


Baderomspanel tynn ByggeBolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg