onsdag 22. mai 2019

Jotun interiørbeis sjøsand

Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. LADY Pure Nature er en interiørbeis som fargesetter, forskjønner og bevarer det naturlig vakre treverket. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Se det nye fargekartet her. Nå kan du bruke Jotun Kvist- og Sperregrunning.


Jotun interiørbeis sjøsand

Den vil gi deg dybde, spill i treverket og passer perfekt på hytta. Stor forandring: Hytta har fått en helt ny stil. Gulnet panel må vaskes godt med Jotun Spesialrens Gulnet Panel først. Spisebordet er kjøpt på salg i Sandefjor men saget til i ny høyde og malt av hytteeierne. Taket er malt i fargen Kritthvit.


Vi leverer ferdig beiset panel i nøye utvalgte beisfarger. Her kan du se våre beisfarger og la deg inspirere til å sette farge på vegger og tak. Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis ? Sjekk også ut våre hyttesider på jotun. En varm og lun beigetone med klare røde undertoner. Sjøsand – en rødaktig beige tone.


Jotun interiørbeis sjøsand

Teblomst – en rødaktig beige tone. I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Spisestolene er fra Home and Cottage. Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. Flere hytter å bli inspirert av: Drømmehytte i skogen, Oppussingsprosjekt i Kragerø.


Selv om du har gulnet panel på hytta kan du fint få denne looken. Du må bare bruke Jotun Spesialrens for gulnet panel først. Sammen med Patinagrå har de brukt fargen Labrador. Interiørbeis Drivved Foto: Jotun.


Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. For at resultatet skal bli best mulig og for at du skal unngå de vanligste tabbene, har vi snakket med Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun. Med interiørbeis gir du rett og slett hytta den ekstra lille piffen den trenger for å skinne. Dette er den fargen vi kunne tenke oss å beise hytta i innvendig. Jeg synes sjøsand er fin, men litt for grå og mørk - kunne gjerne tenkt meg litt mer brunt i fargen og at den var litt lysere slik det er på bildet.


Laftekompaniet mente det var fargene sjøsand og drivved som var benyttet. LADY Minerals kalkmaling kan du skape spennende kontraster. Dersom du maler tilstøtende vegger med f. Lady pure nature interiørbeis gjør det enkelt å få et suverent resultat. Vi er veldig fornøyd med disse fargene på tømmerveggene på hytta.


Jotun interiørbeis sjøsand

Fargesjef i Jotun Vegg:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg