onsdag 29. mai 2019

Jotun lady fabrikk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En kjølig blåaktig grå tone.

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Ettersom gangen bestod av flere dører, valgte vi å male disse matte for å skape en illusjon av en litt roligere og mindre oppstykket. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


LADY Supreme Finish Tre og Panel. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Blåtoner i harmoni er ren nytelse for øyet!


Fabrikk – en lys kjølig gråblå tone.

En harmoni mellom det blå og det grå. Industriell Grå, men også til andre dempede blåtoner. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til tapeten, dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.


Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Elsker produktene deres! Samtidig med at kronen vaker opp mot rekordnivå, og årets lønnsoppgjør går i gang i industrien, åpnet malingsprodusenten fredag en ny fabrikk i Sandefjord. Har du prøvd den nye appen, Jotun ColourDesign? Ta hensyn til alle detaljene når du skal velge farge!


En varm og grålig farge med klare røde undertoner. En ren, mellomgråtone som gir et lyst, delikat utseende. Selger Lady Minerals.


Det har brutt ut brann i et ventilasjonsanlegg på taket på fabrikken. Det er kraftig røykutvikling, opplyser operasjonsleder Knut Henning Bjune ved Vestfold politidistrikt til TV Nettavisen. Politiet fikk melding om brannen klokken 09. Vi vet ennå ikke noe om omfanget av brannen. Jotun fargekart Lady Minerals Kalkmaling.


Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet.

Lisbeth Larsen Global Colour Manager, Jotun. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg