fredag 10. mai 2019

Søster mathildes gate 27

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende bygninger i Lørenskog med leiligheter på etasjer. Byggherre er Selvaag Bolig ASA og som arkitekt er valgt BAS Arkitekter AS. Dette prosjektet er det siste vi bygger her på området, men vi eier også tomta nord for Vestparken som for tiden er under detaljregulering.


Søster Mathildes gate. Rolig nabolag, sentralt, min gange til Triaden kjøpesenter, kort vei til offentlig kommunikasjon, Joker, restauranter og div butikker i nærheten. Internett, TV, vann og fyring er ink. Kort vei til offentlig kommunikasjon, nærhet til shopping- og kulturtilbud OG marka er noe du kan se frem til. Pen og attraktiv 2-roms beliggende i 4. OBOS Eiendomsmeglere.


Vi er opptatt av det samme som deg, nemlig å få. Boligprosjektet består av leiligheter fordelt på blokker (hus 6og 644) med sammenhengende P-kjeller under begge blokkene. Husene fundamenteres på peler via støpte pelefundamenter og pelehoder direkte på fjell. Prøv FINN levert, fra kr 75. Nå hjelper vi selger å sende varen til deg enten.


Kort gangavstand til offentlig transport. Ovennevnte aktiviteter skal ikke foregå over et lengre tidsrom uten at naboene har akseptert dette på forhånd. Områdebeskrivelse Leiligheten ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Smart Apart Borettslag, org. Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering.


Flott 2-roms leilighet med garasje - IN ordning - Vestvendt balkong - Kort vei til butikker, offentlig kommunikasjon m. Sameiet sørger for at det ikke forekommer forskjellsbehandling på grunn av kjønn ved valg og ansettelser. Lys og attraktiv 2-roms selveier på 55kvm, med stor balkong og heisadkomst. Merete har navnedag oktober.


Leilighet på m² med soverom til salgs av Eiendomsmegler Ansh Chattree. Dette innebærer at flere installasjoner er felles for de tre sameiene, men at driften og vedlikeholdet av dem må fordeles på tre parter. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av lokalkjente. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. RASTA: Delikat 3-roms selveier i femte etasje med heisadkomst, garasjeplass, sydvendt balkong og fjernvarme inkl. Påkostet interiør - Gangavstand til Triaden.


Nå kan du motta informasjon om ubetalte felleskostnader på SMS. Prosjektet består av totalt 1leiligheter fordelt på seks blokker. Det er parkeringskjeller under alle blokkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg