mandag 13. mai 2019

Jotun lady perfection

Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. Skapa en fin helhet i rummet genom att välja rätt kulör för taket. Se hvordan det ble her. Les tester og omtaler før du kjøper.


Skab en fin helhed i rummet ved at vælge den rigtige farve til loftet. Det er tre nye rosanyanser i fargekartet – og de fungerer utmerket både på veggene – eller i taket for den vågale.

Den er enkel å påføre og du slipper drypp, søl og skjolder i taket. I tillegg har den dekkgaranti. Forarbeid Underlaget skal være rent, fast og tørt.


Rengjør med JOTUN Spesialvask før maling. Enkel å påføre - uten drypp og søl. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Den er lett å påføre uten søl og drypp, og sluttresultatet blir vakkert uten skjolder.


Jotun gir desuten dekkgaranti etter to strøk. Malingen er uten løsemidler.

Foto: Jotun En grønnaktig blå tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Denne saken er laget av Elisabeth Heier i samarbeid med Nina K. Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun.


Hvordan velge rett farge? Perfekt helmatt resultat. Godt grunnarbeid er viktig. Vask først med JOTUN Spesialvask før maling for å fjerne skitt og støv. Er taket uten taklister fuger du overgang mellom tak og vegg.


Tidligere malte tak flekksparkles for småskader. Vakkert og skjoldfritt resultat. Vi selger kun hvit maling på nett. Til slette tak som f. FÄRGKARTA - Lady Identity.


Ger ett vackert, helmatt resultat. Varför inte förhöja känslan i rummet och måla med en kulör i taket. Se beste pris på Jotun Lady Wonderwall (liter). Har du paneltak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg.


Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg