onsdag 15. mai 2019

Mariskål jernia

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Jeg faktisk gått igjennom reklamen og klippet ut det som er relevandt, og her om dagen holdt jeg på å få bakoversveis. Jernia har for tiden tilbud på mariskåler, 9- kr for den blanke mariskåla, akkurat den jeg har! Denne koster 3kr på traktøren, og man kan vel få den nedi 26- kr andre steder, men 9- kr?


Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Mariskål klar, stor 1mm veil. JERNIA Borgen Storgaten 9 Lillehammer Tlf. Før 29-Grytesett Party 1. Før 38-Påskefint på bordet. Inkludert gasspatron.


Utformet i samarbeid med den verdensberømte designeren Yves Behar. PET-flaske, gasspatron og smaker følger med. Finnes også i fargen hvit. Akershus Asker Aurskog City Farger Erik Johansen Holmen Senter Vinterbro Åpner i Mai Jessheim Storsenter Kolbotn Kolbotn Torg Lillestrøm Lørenskog Storsenter Metro Nesodden Rykkinn Råholt Senter Sandvika Storsenter Skedsmo Ski Storsenter Strømmen Storsenter Triaden Vormsund Årnes Aust.


Her har vi også blandet to ulike glassserier, vannglass fra Hellstrøm ( Jernia ) og vinglass fra Rosendahl (Christiania Glasmagasin ), men likevel har vi sørget for at formen på glassene kler hverandre. Er det god plass på bordet, kan man pynte med lyslenker. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Sammenlign pris med oss! GLITTER Veske før 29-LINDEX Alle varer (gjelder ikke i Shop online eller på kosmetikk, og kan ikke komb. med andre tilbud) GUNILLA Alle.


Elektrisk mandelkvern jernia – Dampvasker bilseter. Når lyset reflekteres gjennom glasset gir det en varm og innbydende atmosfære. Valkea er tilgjengelig i seks vakre farger.


Som lovd kjeme årets julegaveønske for mej og na Robert. Litt vrient å ønske sej ting iår sida vi skal flytte inn i ny leiligheit i januar, og ikkje heilt veit. Til høyre på siden finner dere søk i lister, deretter fyller dere inn. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Timeless design since.


Med kupong 99Uten kupong Norsk klassiker - nå med sølvfarge. Gavekort Et gavekort fra Jernia er noe alle vil sette pris på. Kan brukes i alle våre butikker.


Nøkler og skilt Vi filer nøkler og graverer skilt. Spør i butikk om utvalg og muligheter. Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet original emballasje returneres innen dager, og du får alle pengene tilbake. Dagene er fylt med bryllupsplanlegging og går utrolig fort. Ja, dette var sannlig på tide.


Etter mas og kjas fra venner og familie kommer nå et etterlengtet innlegg. Vi skulle nesten tro at vi hadde både gamle og unge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg